# #

7 Ιαν 2015

Ο Γιωργος Παπανδρέου ψάχνει υποψήφιους μέσω facebook που θέλουν να αυτοπροταθούν...!!!!!!!!!Mέσω διαδικτύου αναζητά υποψηφίους που θα συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματός του ο Γιώργος Παπανδρέου. 
Κατά ποσοστό 80% σχεδόν, τα ψηφοδέλτια του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών να θεωρούνται έτοιμα και σε αυτά να συμμετέχουν πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ και βετεράνοι της πολιτικής, αλλά και ...
«πρόσωπα - έκπληξη», όμως ο πρώην πρωθυπουργός, πιστός στις απόψεις και τις θέσεις του περί συμμετοχικής δημοκρατίας, αναζητά μέσω ίντερνετ και νέα πρόσωπα που θα μπορούσαν να διανθίσουν το κόμμα του.

Έτσι με ένα εμφανές «μπάνερ» με τίτλο «Γίνε υποψήφιος/α», στην αρχική σελίδα του κόμματος στο διαδίκτυο, προσκαλούνται όλοι οι φίλοι του που το επιθυμούν να αυτοπροταθούν ως υποψήφιοι του κόμματος. 
Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή, καθώς το μόνο που απαιτείται είναι η συμπλήρωση μιας σύντομης φόρμας με τα στοιχεία του πιθανού υποψηφίου και η επισύναψη του βιογραφικού του σημειώματος. 

Τέλος, ο πιθανός υποψήφιος καλείται να υποβάλλει και ένα σύντομο κείμενο, όπου θα εκθέτει τους λόγους για τους οποίους θέλει να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του Κινήματος του Γιώργου Παπανδρέου.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.