# #

7 Οκτ 2011

Ο γαλάζιος πολιτικός που κράταγε καλό… φανάρι


Ο γαλάζιος πολιτικός που κράταγε καλό… φανάρι

Μπορεί να μην είναι πια υπουργός, ούτε καν βουλευτής όμως κανείς δεν ξεχνά πόσο καλά κρατούσε το… φανάρι σε συνεργάτες του όταν ήταν στην κυβέρνηση Καραμανλή.
Ο λόγος για… παραμεθόριο, πολιτευτή πλέον, που «έλυνε κι έδενε» στις κυβερνήσεις Καραμανλή  και ο οποίος είχε παρατρεχάμενο στο γραφείο του – που έταζε λαγούς με πετραχήλια αλλά δεν έκανε τίποτα απολύτως – που διατηρούσε θερμότατη ερωτική σχέση με άλλη συνεργάτιδα του γραφείου του γνωστή γα τις εν γένει ερωτικές επιδόσεις της.


Μάλιστα η «κυρία» είχε...
επιλέξει γραφείο στον 3ο όροφο όπου βρισκόταν οι υπουργικές εγκαταστάσεις απέναντι στο διάδρομο ώστε να μπορεί να ελέγχει τις κινήσεις του αγαπημένου της και να μπορεί να του κάνει ναζάκια.
Το ζευγάρι έβγαζε μάτια με τη σχέση του (παντρεμένος αυτός, χωρισμένη αυτή) και είχαν γίνει το ροζ θέμα συζήτησης στο υπουργείο.
 Όμως παρότι έχουν περάσει τόσα χρόνια από την πτώση της κυβέρνησης του Καραμανλή, όλοι θυμούνται ακόμη την καυτή σχέση που βρήκε στέγη στο γραφείο του υφυπουργού.
 Ο οποίος όχι μόνο έχασε την έδρα – και αυτός και το κόμμα του – στις εκλογές αλλά έμεινε στην… ιστορία ως ο άνθρωπος που κράταγε καλά το φανάρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.