# #

22 Αυγ 2010

Αυτό κι αν είναι ΘΑΥΜΑ! Τον έσφαξαν, τον έκοψαν κομμάτια, και μετά τον ξαναέραψαν!!!ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΝ
ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ
ΙΕΡΑ ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ
Ιερά Μονή των ποιμένων
“Δόξα έν υψίστοις Θεώ” έν Μπετσαχούρ.
Πρωτοσ. Ιγνάτιος ηγούμενος


Το Δεκεμβριο του 2004 βγήκε απ’ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ένας Σαουδάραβας μουσουλμάνος, βαθύπλουτος. (Απ’ τη Σαουδική Αραβία) και διηγήθηκε το εξής ζωντανό, συγκλονιστικό γεγονός που έζησε και του άλλαξε όλη του τη ζωή: (το είπε από την τηλεόραση, ραδιόφωνο και κυκλοφόρησε και σε εφημερίδες , περιοδικά και φυλλάδια σε όλη τη Σαουδική Αραβία, Συρία, Παλαιστίνη και προφανώς όλες τις γειτονικές χώρες.

Παντρεύτηκε πριν από χρόνια μια κοπέλα πλούσια μουσουλμάνα αλλά στείρα. Οπότε πέρασαν τα χρόνια και δεν μπορούσαν να αποκτήσουν παιδιά, παρόλο που είχαν πολλά χρήματα και πήγαν σε πολλούς γιατρούς. Οι γονείς του,...

του έλεγαν να παντρευτεί και δεύτερη γυναίκα, και να κρατήσει και την πρώτη, αφού ο νόμος τους τούς επιτρέπει να έχουν μέχρι και τέσσερις γυναίκες. Εκείνος κουρασμένος και αρκετά στεναχωρημένος, πήρε τη σύζυγό του να πάνε ταξίδι αναψυχής στην γειτονική μας από το Ισραήλ, Συρία για να ξεκουραστούν και να ξεχαστούν για λίγο.

Στη Συρία νοίκιασε λιμουζίνα με ξεναγό-ξένο να τους πάει σε όλα τα κοσμικά αξιοθέατα της Συρίας. Ο οδηγός πρόσεξε στο ζευγάρι που ξεναγούσε μια πικρία, πόνο και θλίψη στα πρόσωπά τους. Αφού λοιπόν γνωρίστηκαν καλά, πήρε το θάρρος και τους ρώτησε γιατί δεν φαινόντουσαν ευχαριστημένοι, μήπως άραγε έφταιγε ο ίδιος και δεν τους άρεσε κάτι στην ξενάγηση του, στην περιήγηση που τους έκανε;

Εκείνοι του ανοίχθηκαν και του εξήγησαν το πρόβλημα της ατεκνίας. Ο μουσουλμάνος λοιπόν οδηγός τους είπε ότι εδώ στη Συρία οι Χριστιανοί και μάλιστα οι Ορθόδοξοι έχουν το μοναστήρι της Παναγίας της Σεϊδανάγιας (Δέσποινα – Κυρία) και πολλοί άτεκνοι καταφεύγουν στη Θαυματουργική της εικόνα. Εκεί λοιπόν τους δίνουν από το φυτίλι του καντηλιού της εικόνας αυτής και το τρώνε, το καταπίνουν, και τότε η “Μαρία” των Χριστιανών, τους δίδει κατά την προώρεσή τους και την πίστη τους.

Ενθουσιασμένος λοιπόν ο Σαουδάραβας και η γυναίκα του………. Πήγαινε μας του λέει εκεί στην Σεϊδανάγια ‘την Δέσποινα των Χριστιανών’ και αν γίνει το ποθούμενο, αν αποκτήσουμε παιδί, τότε θα ξαναρθώ και θα σου προσφέρω 20.000$ στο μοναστήρι. Πήγαν λοιπόν στη Μονή, έκαναν ότι έπρεπε και γυρίζοντας αργότερα στη Χώρα τους η γυναίκα του βρέθηκε έγκυος. Σε μερικούς μήνες γέννησε ένα χαριτωμένο αγοράκι υγιέστατο και πανέμορφο. Θαύμα της Παναγίας μας.

Μόλις γέννησε η σύζυγός του, ο Σαουδάραβας γύρισε αμέσως να εκπληρώσει, να πραγματοποιήσει, το τάμα που είχε κάνει. Τηλεφώνησε λοιπόν στον οδηγό εκείνον να τον παραλάβει από το αεροδρόμιο της Δαμασκού. Ο οδηγός όμως πανούργος και κακός ειδοποίησε άλλους δύο φίλους του για να πάνε μαζί στο αεροδρόμιο να παραλάβουν τον πλούσιο και κατόπιν δολίως να τον σκοτώσουν και να λάβουν όσα χρήματα θα είχε μαζί του. Πράγματι έτσι κι έγινε. Τον παρέλαβαν από το αεροδρόμιο. Καθ’ οδόν χωρίς ο άμοιρος να γνωρίζει τι θα συναίβαινε, τους είπε ότι από την χαρά του, θα έδινε και στους φίλους του οδηγού – ταξιτζή στον καθένα από 10.000 δολ. Αυτοί άλλαξαν πορεία και αντί να πάνε στο Μοναστήρι, πήγαν σε ερημικό μέρος, τον έσφαξαν κόβοντας του πρώτα το κεφάλι καθώς και τα υπόλοιπα μέρη του σώματος του , χέρια και πόδια σε κομμάτια. Τους τύφλωσε όμως το πάθος, από αυτήν την φοβερή εγκληματική τους ενέργεια και αντί να τον πετάξουν εκεί, τον έβαλαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, αφού του πήραν χρήματα, ρολόι και ότι είχε, ξεκίνησαν να πάνε σε άλλο χώρο ερημικό για να τον πετάξουν.

Στον εθνικό δρόμο όμως τους χάλασε το αυτοκίνητο και στάθηκαν να δουν τι συνέβεινε, γιατι σταμάτησε η μηχανή. Ένας περαστικός τους είδε και από μόνος του, σταμάτησε να τους βοηθήσει. Εκείνοι όμως φοβούμενοι μήπως και γίνουν αντιληπτοί για το φοβερό έγκλημα που είχαν διαπράξει, προσποιήθηκαν ότι δεν θέλουν βοήθεια. Ο περαστικός οδηγός όμως , φεύγοντας παρατήρησε να στάζει αίμα πίσω από το κάτω μέρος του πορ μπαγκάζ και πιο κάτω ειδοποίησε την αστυνομία να πάει να εξιχνιάσει τι συνέβαινε γιατί αυτοί οι τρεις του φάνηκαν ύποπτοι.

Έφτασε η αστυνομία, είδαν οι αστυνομικοί το αίμα στο οδόστρωμα και δίνουν διαταγή να ανοίξουν το καπό. Μόλις άνοιξαν το πορ μπαγκαζ, συκώνεται και βγαίνει έξω ο Σαουδάραβας, υγιείς, ολοζώντανος, με αίματα βέβαια, αλλά ραμμένος!!! Μόλις τώρα τους είπε……”η Παναγία τελείωσε και τις τελευταίες βελονιές, ραφές του λαιμού μου εδώ μπροστά….” Δείχνοντας ο ίδιος το σημείο μπροστά στο καρύδι του λαιμού του…..” αφού μου έραψε όλο το σώμα πρώτα “

Ο κακοποιός εγκληματίας ταξιτζής και οι συνεργοί του, έχασαν τα λογικά τους, τρελάθηκαν και με χειροπέδες τους οδήγησαν στις Ψυχιατρικές φυλακές . Φώναζαν σαν δαιμονισμένοι …. ”εμείς σε σκοτώσαμε , εμείς σε κομματιάσαμε σου κόψαμε το κεφάλι, πώς εσύ ζείς;!!!
Ο Σαουδάραβας πήγε για πιστοποίηση του λαμπρού θαύματος. Τον είδαν ιατροδικαστές, εμπειρογνώμονες, αστυνομικοί και πιστοποίησαν με υπογραφές το θαύμα….. Το ράψιμο ήταν και είναι φανερό. Φαινόταν φρεσκοσυναρμολογημένος. Διακήρυτε δε και ομολογούσε τρανώς….ότι η Παναγία με έραψε και με ανέστησε η δύναμη του Υιού της. Κατόπιν ο ανεστηθής κάλεσε τηλεφωνικώς όλους τους δικούς του και ήλθαν στη Συρία.

Πήγαν στο Μοναστήρι ,ευχαρίστησαν την Θεοτόκο και πρόσφεραν δεήσεις και δοξολογίες, και αντί του ποσού των 80.000 δολλαρίων που ήταν το τάξιμο, πρόσφεραν στη Μονή το ποσό των 800.000 δολλαρίων για τη μεγάλη ευεγερσία που του πρόσφερε η Παναγία μας. Ο ίδιος σήμερα αφηγείτε συνεχώς το συγκλονιστικό αυτό θαύμα και αρχίζει πάντοτε λέγοντας:

“Όταν ήμουν μουσουλμάνος, μου συνέβει αυτό….κι αυτό, δηλώνοντας ότι δεν είναι πλέον μουσουλμάνος, ούτε αυτός, ούτε η οικογένειά του….”

Το θαύμα αυτό ετάραξε τις Αραβικές, μουσουλμανικές χώρες και όλη τη Μέση Ανατολή, δημιούργησε σάλο και φοβερή ενόχληση.

“ Ζεί, Κύριος ο Θεός ημών, ο Θεός των Δυνάμεων ”.
Π. Ιγνάτιος- Ηγούμενος
Ι. Μονής των ποιμένων
Μπετσαχούρ – Βηθλεέμ.
...............................................................
Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΜΑΣ, μια φορά κι΄ έναν καιρό...

«Ήταν ένας πλούσιος Σαουδάραβας, που δεν είχε παιδιά, και οι δικοί του τον συμβούλευαν να πάρει και άλλες γυναίκες για να αποκτήσει παιδί. Αυτός επειδή αγαπούσε την γυναίκα του δεν δέχτηκε την συμβουλή των δικών του.

Κάποτε πήγε στην Συρία και μέσα στο Ταξί που ήταν έδειχνε στεναχωρημένος, και ο ταξιτζής (Σπορέας: μάλλον Ταξάς καλύτερα, για να μιλάμε Ελληνικά αφού η κατάληξη... «τζής» ειναι Τουρκικής προέλευσης) τον ρώτησε τι έχει, και όταν πήρε την απάντηση, του συνέστησε να πάει σε ένα μοναστήρι της Παναγίας διότι μπορεί να του δώσει παιδιά. Ο Σαουδάραβας δέχτηκε και πήγε, και αφού «βεβαιώθηκε» για την τεκνοποίηση αποφάσισε να δώσει 80.000 Ευρώ στο μοναστήρι καθώς και 20.000 Ευρώ στον Ταξά, διότι θα τον ξαναπήγαινε στο μοναστήρι. Ο Ταξάς όμως σκέφτηκε γιατί να πάνε τα χρήματα (80.000 Ευρώ) στο μοναστήρι και όχι στην τσέπη του, και είπε το μυστικό του σε άλλους συναδέλφους του.

Ενώ πήγαιναν παρέα τον Σαουδάραβα στο μοναστήρι, στον δρόμο τον δολοφόνησαν και του έκλεψαν τα χρήματα. Στην συνέχεια τον τεμάχισαν με το μαχαίρι και τα κομμάτια του  τα έβαλαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου για να τα πετάξουν. Στον δρόμο χάλασε η μηχανή του αυτοκινήτου και ένας περαστικός σταματώντας τους είπε αν θέλουν βοήθεια, και αυτοί του είπαν όχι. Ο περαστικός όμως είδε αίμα να τρέχει από το αυτοκίνητο και ειδοποίησε την αστυνομία. Όταν ήρθαν οι αστυνομικοί και άνοιξαν το «πόρτ παγκάζ» είδαν τον Σαουδάραβα ζωντανό και την Παναγία να ράβει τα κομμάτια του. ¨Όταν τον είδαν στο Νοσοκομείο οι γιατροί είπαν ότι τέτοιο ράψιμο σε ασθενή δεν μπορούσαν αυτοί να κάνουν. Μετά από αυτό το συμβάν, οι Ταξάδες τρελάθηκαν και κλείστηκαν σε ψυχιατρείο.
Αργότερα ο Σαουδάραβας αντί για 80.000 Ευρώ, έδωσε στο μοναστήρι 800.000 δολάρια».
Και έτσι τελείωσε ο ιερέας την αφήγηση του παραμυθιού του εν όψη της εορτής του 15αύγουστου 2005, ενώ οι παρουσιαστές του προγράμματος με ανοιχτό το στόμα, μονολογούσαν εκστατικοί, "απίστευτο", "θαύμα", κλπ.

Αυτό το μύθευμα εστάλη από τον ηγούμενο της Μονής των Ποιμένων Μπετσαχούρ, Ιγνάτιο, σε χειρόγραφη μορφή. Σκοπός μάλλον, άλλη μια εξαπάτηση κατά του αφελή λαού, για να συρρέει πλήθος στο μοναστήρι με τα γνωστά αποτελέσματα. Το ίδιο γίνεται και με την τελετή του δήθεν "αγίου" φωτός που το εκμεταλλεύονται αιώνες τώρα.

..............................................................
Σχόλιο Μ. Καλόπουλου:
Αλήθεια τι μπορεί να πει κανεις βλέποντας την ανθρωπότητα να βουλιάζει στο βάλτο της δεισιδαιμονίας! Κυριολεκτικά χάνεις κάθε διάθεση να αφυπνίσεις αυτούς τους ανθρώπους, που με τόση αρρωστημένοι πίστη δέχονται οτιδήποτε! Το μόνο που αναρωτιέσαι είναι, ποιο βάναυσο χέρι, ποια διεστραμμένη διάνοια κάρφωσε τόσο βαθιά και με τόση σκληρότητα, όλες αυτές τις αρρωστημένες πεποιθήσεις στο σαλεμένο μυαλό της ανθρωπότητας!
...http://www.greatlie.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.