# #

24 Αυγ 2010

Πρόκειται για ακριβοδίκαιη και έξυπνη απόφαση τον οργάνων του κόμματος......ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ! ! !


Αγαπητοί φίλοι,

Ενδεχομένως πολλοί να περίμεναν να ασχοληθώ με επινίκιες δηλώσεις και όμορφα κολακευτικά λόγια προς κάθε κατεύθυνση.
Λυπάμαι, αλλά δεν θα το κάνω. Ξέρετε γιατί;
Θεωρώ πως ο θεσμικός ρόλος τον οποίο υπηρετώ δεν θεσμοθετήθηκε για να δημιουργεί κόλακες και εγωκεντρικούς παρατρεχάμενους καρέκλας.
Ο ρόλος μου είναι καθαρά συμβουλευτικός, πυροσβεστικός σε τυχόν “αναφλέξεις” χωρίς αυτό να σημαίνει πως... δεν μπορώ ταυτόχρονα να είμαι επικριτικός και διεκδικητικός όταν οι περιστάσεις και οι ανάγκες της παράταξης (όπως αυτή με γαλούχησε) το επιβάλουν.
Ως ενδιάμεσος κρίκος μεταξύ του κόσμου (της βάσης) και των οργάνων του κόμματος θεωρώ πως είμαι ο τελευταίος τροχός της άμαξας, την οποία άμαξα όμως εάν ο αμαξάς δεν φροντίσει έγκαιρα να συντηρήσει “δεν περπατάει”.

Ο νοών νοείτω.
Με δεδομένη πλέον την απόφαση του κόμματος, να στηρίξει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές την υποψηφιότητα του Κώστα Δημόπουλου για τον νέο Δήμο Δίου – Ολύμπου δεν πιστεύω πως πρόκειται για προσωπική δικαίωση.
Πρόκειται για ακριβοδίκαιη και έξυπνη απόφαση τον οργάνων του κόμματος, στην κατεύθυνση της νίκης στις επερχόμενες εκλογές.
Βεβαίως και αποτελούσε προτίμηση μου πριν από την τελική απόφαση του κόμματος όπως προτίμηση (ίδια ή διαφορετική) μπορούσαν να έχουν (και είχαν) όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δήμου Δίου.
Είναι θεμιτό και δημοκρατικό.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕ ΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ.

Αυτή άλλωστε ήταν και η απόφαση της ΔΗΜ.Τ.Ο. ευθύς εξαρχής.

Χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες λοιπόν ας πορευθούμε σύσσωμοι και ας εργαστούμε από κοινού για την νίκη των εκλογών του Νοεμβρίου γιατί πάνω από όλα η επιλογή Δημόπουλου και πού περισσότερο η εκλογή του ως δημάρχου, αποτελεί νίκη όλων των παλαιών και νέων συνδημοτών μας. 
 
 
 

Νίκος Παπανικολάου
Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Δήμου Δίου                                           ...http://olympus-news.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Παπανικολάου,

    Η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, η παράταξη μας, επέδειξε συμπεριφορά πρωτοφανή!
    Κανείς θα τη χαρακτήριζε αψυχολόγητη και παιδιάστικη.
    Γιατί άραγε;

    Ο νοών νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.