# #

28 Αυγ 2010

Κλώνοι φρανκενστάιν από τα κύτταρα νεκρών ζώων.....στο τραπεζι μας


Για να ανταγωνιστεί η Αμερική την Ευρώπη -και το αντίστροφο- και με την πρόφαση της ανάγκης επάρκειας αγαθών προς πώληση, οι έμποροι ζήτησαν ευθέως την αρωγή των εταιρειών βιοτεχνολογίας για την δημιουργία κλωνοποιημένου κρέατος φρανκενστάιν!
Ο στόχος ήταν να ενισχυθεί η παραγωγή ποιοτικού(;) κρέατος στις ΗΠΑ από τα κύτταρα νεκρών ζώων! Την ανακοίνωση μάλιστα έκανε χωρίς κανένα δισταγμό,... η ίδια η  εταιρεία βιοτεχνολογίας, που πραγματοποίησε την κλωνοποίηση. Νυν υπέρ πάντων η κερδοσκοπία. Μόνο τα έσοδα έχουν σημασία για τις μεγάλες εταιρείες τροφίμων σε Αμερική και Ευρώπη. Δεν τους ενδιαφέρει τί είδους τροφή προσφέρουν στους καταναλωτές, αλλά πόση τροφή. Τους ενδιαφέρει η κατανάλωση να είναι φρενήρης, σχεδόν ακούσια και τα ταμεία τους να γεμίζουν δολάρια και ευρώ.
Οι φρανκενστάιν κτηνοτρόφοι - βιοτεχνολόγοι υποστηρίζουν ότι μόνο μετά τη θανάτωση του ζώου μπορούν να διαπιστώσουν με βεβαιότητα ότι το κρέας του είναι ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας. Σύμφωνα με τους ειδικούς, κάποια από αυτά τα κλωνοποιημένα ζώα θα αναπαραχθούν και το κρέας των απογόνων τους θα καταλήξει αρχικά στο τραπέζι των Αμερικανών καταναλωτών!
Την περασμένη εβδομάδα, οι Βρετανοί κατήγγειλαν πανικόβλητοι ότι στη διατροφική μας αλυσίδα έχει εισέλθει κλωνοποιημένο κρέας!
Στροφή λοιπόν στα ντόπια βιολογικά κρέατα από παραδοσιακές ράτσες. Και βέβαια λιγότερη κατανάλωση ζωϊκών προϊόντων.                                                                                                http://www.biozo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.