# #

27 Αυγ 2010

ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου δίνουν καθημερινά τον μεγάλο αγώνα για την αποκατάσταση των ιδεωδών των προγόνων μας και την αποσπίλωση του ονόματος τους.





ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΣ ο "άγιος" δολοφόνος του Ιουλιανού!!! (foto)
Το 363μ.Χ ο "Ελληνας"αυτοκράτορας της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας Ιουλιανός ο Φιλόσοφος πέφτει ηρωϊκά μαχόμενος στην πρώτη γραμμή του μετώπου αγωνιζόμενος εναντίον τών Περσών.Το θανάσιμο κτύπημα όμως δεν ήρθε από την πλευρά των Περσών αλλά πισώπλατα απο έναν... χριστιανό προδότη της πατρίδας του ονόματι Μερκούριος.

Ο Επίσκοπος Καισαρείας Καππαδοκίας Βασίλειος (ο καλός μας Αϊ Βασίλης) οργάνωσε την δολοφονία του: "Εν αυτή δε τη νυκτί είδεν εν οράματι και ο οσιώτατος επίσκοπος Βασίλειος ο Καισαρείας Καπαδοκίας τους ουρανούς ηνεωγμένους και τον σωτήρα Χριστόν επί θρόνου καθήμενον και ειπόντα κραυγή, Μερκούριε, απελθών φόνευσον Ιουλιανόν Ιουλιανόν τον βασιλέα τον κατά Χριστιανών. ο δε άγιος Μερκούριος εστώς έμπροσθεν του κυρίου εφόρει θώρακα σιδηρούν αποστίλβοντα. και ακούσας την κέλευσιν αφανής εγένετο. και πάλιν ευρέθη εστώς έμπροσθεν του κυρίου και έκταξεν, Ιουλιανός ο βασιλεύς σφαγείς απέθανεν, ως εκέλευσας, κύριε. και πτοηθείς εκ της κραυγής ο επίσκοπος Βασίλειος διυπνίσθη τεταραγμένος. ετίμα γαρ αυτόν Ιουλιανός ο βασιλεύς και ως ελλόγιμον και ως συμπράκτορα αυτού, και έγραφεν αυτώ συχνώς. και κατελθών ο άγιος Βασίλειος διά τα εωθινά εις την εκκλησίαν, καλέσας πάντα τον κλήρον αυτού είπεν αυτοίς το του οράματος μυστήριον, και ότι εσφάγη Ιουλιανός ο βασιλεύς και τελευτά εν τη νυκτί ταύτη. και πάντες παρεκάλουν αυτόν σιγάν και μηδενί λέγειν τι τοιούτον. ο δε σοφώτατος Ευτρόπιος ο χρονογράφος εν τισιν ουκ ομοφώνησεν εν τη αυτού συγγραφή". Joannes Malalas Chronogr. 001 Chron 333.21 και Chronicon Paschale  001 Work #001 552.4

Το τίμημα της προδοσίας του δεν άργησε να αποδοθεί. Ο Μερκούριος νομάστηκε άγιος της Ορθόδοξης εκκλησίας και η μνήμη του τιμάται μέχρι τις μέρες μας. Δολοφονώντας τον Ιουλιανό νόμιζαν ότι τέλειωναν οριστικά και με τους Ελληνες.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ.
Μέσα στους αιώνες που ακολούθησαν παρά τους διωγμούς κατά των Ελλήνων απο τους Χριστιανούς τους ευτελισμούς τις ταπεινώσεις και τις κατά συρροή δολοφονίες των προγόνων μας ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ.

Χρόνο με τον χρόνο, αιώνα με τον αιώνα, γενιά με γενιά το μήνυμα της αντίστασης στον κατακτητή της πατρίδας μας Ιουδαιοχριστιανισμό ζεί στις φλέβες μας ζωντανό σήμερα όσο ποτέ άλλοτε.

ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου δίνουν καθημερινά τον μεγάλο αγώνα για την αποκατάσταση των ιδεωδών των προγόνων μας και την αποσπίλωση του ονόματος τους. Τούς είπαν Ειδωλολάτρες, πόρνους, σατανιστές και ότι άλλο μπόρεσε να γεννήσει η αρρωστημένη φαντασία και μυαλό τους.
Δεν θα μπορούσαν, και ούτε μπορούν, να καταλάβουν ότι ήταν απλά Ε Λ Λ Η Ν ΕΣ

http://www.greatlie.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.