# #

27 Αυγ 2010

Προσφορές και στους οίκους ανοχής:Στις 5 επισκέψεις η μία ... δώρο !


Τις ένδοξες μέρες και νύχτες του παρελθόντος, τότε που ορδές ανδρών γέμιζαν ασφυκτικά κάθε γωνιά και… κρεβάτι (της οδού Φυλής), αναπολούν πλέον οι ιερόδουλες των οίκων ανοχής, που καθημερινά βλέπουν τα ραντεβού και τον τζίρο τους να μειώνονται δραματικά, λόγω οικονομικής κρίσης...
Το ισχυρό πλήγμα που έχει επιφέρει η έλλειψη χρημάτων στο αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου γίνεται ορατό ακόμη και με μια απλή τσάρκα στην παραδοσιακή γειτονιά των «κόκκινων φαναριών»: ακόμη και οι φανατικοί θαμώνες της περιοχής αναλώνονται πλέον σε αναγνωριστικές βόλτες προκειμένου να εντοπίσουν την...
πιο συμφέρουσα ταρίφα.
Ετσι, σε μια ύστατη προσπάθεια να αποφύγουν το λουκέτο και με στόχο να ξαναφέρουν πίσω τους… εξαφανισμένους άνδρες (που κάνουν περικοπές ακόμα και στο σεξ), οι ιερόδουλες που εργάζονται σε οίκους ανοχής αποφάσισαν να «παγώσουν» τις τιμές (που παραμένουν σταθερές εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια, όπως λένε), ενώ έχουν ήδη προχωρήσει σε αύξηση του χρόνου παραμονής στο δωμάτιο, που πλέον αγγίζει -και πολλές φορές ξεπερνάει- τα δέκα λεπτά, σε αντίθεση με τα πέντε λεπτά -το πολύ- που ήταν πριν από μερικά χρόνια.
Μάλιστα, όπως οι ίδιες αποκαλύπτουν στην «Espresso», αν η κρίση συνεχιστεί, είναι έτοιμες να προχωρήσουν σε «πακέτα ερωτικών προσφορών» ώστε να... επιβραβεύουν εμπράκτως τους τακτικούς πελάτες που τις στηρίζουν με τον οβολό τους. Πρακτικά, αυτό μεταφράζεται σε μία δωρεάν επίσκεψη, αν και εφόσον ο πελάτης έχει συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό «επαφών» στον συγκεκριμένο οίκο ανοχής.
«Προβλέπω ότι σύντομα στις πέντε επισκέψεις, θα κάνουμε τη μία δώρο» μας λέει ιερόδουλη που εργάζεται στην οδό Φυλής και συνεχίζει: «Θα βγάλουμε ειδικά καρτελάκια ή κουπόνια και όταν ο πελάτης συμπληρώνει πέντε επισκέψεις, θα μπορεί να… απολαμβάνει το δωράκι του! Από όσο γνωρίζω, ήδη υπάρχουν κοπέλες που πειραματίζονται στη συγκεκριμένη προσφορά. Αν δουν ότι το μέτρο αποδίδει, τότε είμαι σίγουρη πως θα τις ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες»
katse-kala

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.