# #

23 Αυγ 2010

Τελικα....υπαρχει Θεος?

Ο Λένιν στην Κόλαση και στον Παράδεισο

Εχει μόλις πεθάνει ο Λένιν και πάει στον Αγιο Πέτρο.- "Καλός, χρυσός είσαι", του λέει ο Αγιος Πέτρος, "αλλά Κομμουνιστής, οπότε αναγκαστικά θα πας στην Κόλαση."
- "Κανένα πρόβλημα", απαντά ο Λένιν και κατευθύνεται προς την κολαση.Μετά από ένα μήνα πάιρνει τηλέφωνο ο διάολας τον θεό και του λέει :

- "Θεέ κάνε κάτι, εδώ έχει γίνει πανικός, δεν τον αντέχω άλλο αυτόν τον Λένιν. Με το που ήρθε οργάνωσε τα διαβολάκια σε συνδικάτα,... εξεγερθήκαν για τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας τους, απεργούν εδώ και 3 εβδομάδες και γίνεται χαμός. Οι καταδικασμένες ψυχές που είναι για βασανισμό δείχνουν αλληλεγγύη στα διαβολάκια και γενικά δεν δουλεύει τίποτα. Δοκίμασα τα πάντα αλλά δεν κατάφερα να κάνω τίποτα. Πάρτον να με αφήσει ήσυχο, εσύ δεν θα έχεις τέτοια προβλήματα."

Εντάξει λέει ο θεός...
- "Θα τον πάρω από εδώ μπας και κάνεις καμιά δουλειά, άχρηστε".Πραγματικά ο θεός παίρνει τον Λένιν για να γλιτώσει τον κακομοίρη τον διάβολο.
Μετά από ένα μήνα ξαναπαίρνει τηλέφωνο ο διάολας τον θεό για να δει τι γίνεται.- "Καλησπέρα θεέ" του λέει ο διάολας.
Και απαντάει ο θεός:

-Ώπα ώπα φίλε. Πρώτον, δεν υπάρχει θεός και δεύτερον θα με αποκαλείς σύντροφο...                                                                                                        ...http://www.dialeimmataki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.