# #

28 Αυγ 2010

Οι 10 πιο καυτές γυναικείες φαντασιώσεις

Όλοι έχουμε φαντασιώσεις και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής. Ήρθε η ώρα λοιπόν, να αφήσεις στην άκρη ταμπού και ανασφάλειες και να ενδώσεις στις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις. Αν το κάνεις, η σεξουαλική σου ζωή δεν θα είναι ποτέ ξανά μέτρια και βαρετή. Άσε που το Καρναβάλι με τις μεταμφιέσεις, σε βοηθά να εισχωρήσεις ήπια στων χώρο των φαντασιώσεων.
Νούμερο 10: Παιχνίδια εξουσίας (η κυρά- αφέντρα)
Σίγουρα απολαμβάνεις την καλοκαιρινή εικόνα του μεγαλόσωμου και στιβαρού αγοριού, που σε παίρνει αγκαλιά και τρέχετε...
στα κύματα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν φαντασιώνεσαι τον ίδιο μεγαλόσωμο άντρα να σε παρακαλάει γονατιστός να του κάνεις μερικά από τα κολπάκια που μόνο εσύ ξέρεις στο κρεβάτι. Τι να κάνεις: απόψε ντύσου με δερμάτινα ή άνιμαλ πριντ, πάρε και ένα μαστίγιο στο χέρι και δείξτου ποιός έχει τον έλεγχο τελικά. Απαίτησε να ασχοληθεί με εσένα και το κορμί σου σπιθαμή προς σπιθαμή και μην διστάσεις να τον ραπίσεις σε περίπτωση που δείξει ανυπακοή. Κατάλληλη καρναβαλική στολή: εσύ κατ γούμαν ή αγριόγατα κι εκείνος σκυλάκι ή σκλάβος.
Νούμερο 9: Παιχνίδια εξουσίας (η δούλα και κυρά)
Οι μετροσέξουαλ άντρες που έχουν αυξηθεί, σπρώχνουν όλο και περισσότερες από εμάς να ψάχνουν αληθινούς άντρες. Το ίδιο συμβαίνει και στο σεξ που προτιμάς να έχει εκείνος το πάνω χέρι και να σου κάνει άγριο και ζωώδες σεξ. Πώς θα το κάνεις: ζήτα να σου τραβήξει τα μαλλιά, να σε δαγκώσει, να σου ρίξει ξυλιές στους γλουτούς (όλα τα παραπάνω με μέτρο και ως εκεί που αντέχεις για να μην καταλήξεις με μώλωπες στο πρόσωπο σαν την Ριάνα). Κατάλληλη καρναβαλική στολή: η πεντάμορφη και το τέρας, ή η σταχτοπούτα και ο άντρας των σπηλαίων.
Νούμερο 8: Ιδιαίτερα μαθήματα
Σαν άλλη Καλομοίρα, σαν άλλη Μρίτνεϊ Σπίαρς γυρίζεις πίσω στα μαθητικά τα χρόνια που ήσουν ερωτευμένη με τον καθηγητή. Πώς θα το κάνεις: μπες στο πετσί του ρόλου και γίνε η Λολίτα, το κακό κορίτσι που θα κάνει τα πάντα για να τον ρίξει στο κρεβάτι. Εκείνος θα πρέπει να βάλει την γοητεία και μερικές ξυλιές με τη βεργούλα για να τιμωρήσει το κακό κορίτσι. Κατάλληλη καρναβαλική στολή: μαθήτρια και καθηγητής.
Νούμερο 7: Δύο ξένοι
Πόσο πιο χαλαρή θα ήσουν, πόσο θα ξεπερνούσες τα όποια ταμπού που έχεις αν ήξερες πως θα ξαπλώσεις στο κρεβάτι με έναν άγνωστο. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που όλο και περισσότερες γυναίκες σήμερα, ενδίδουν σε σχέσεις της μιας βραδιάς. Πώς θα το κάνεις: κλείστε ραντεβού σε ένα μπαρ ή ξενοδοχείο και προσποιηθείτε πως δεν γνωρίζεστε. Συστηθείτε με διαφορετικά ονόματα και περάστε μια αξέχαστη βραδιά, κάνοντας όσα δεν έχετε κάνει στο σεξ μέχρι σήμερα. Αν θέλεις μπορείς να εφοδιαστείς με τα απαραίτητα σεξουαλικά αξεσουάρ για να τον δέσεις ή να του κλείσεις τα μάτια. Κατάλληλη καρναβαλική στολή: ντόμινο και μάσκα που καλύπτει όλο το πρόσωπο και για τους δύο.
Νούμερο 6: Γιατρέ μου τι μου κάνεις;
Είναι γνωστή η φαντασίωση του πανέμορφου γιατρού που κάθε γυναίκα ονειρεύεται να την αποπλανήσει και να την ρίξει στο κρεβάτι της. Αν μοιάζει και λίγο με Τζορτζ Κλούνεϊ ή Πάτρικ Ντέπσει, ακόμα καλύτερα. Κατάλληλη καρναβαλική στολή: εσύ νοσοκόμα ή ασθενής κι εκείνος γιατρός. Πώς θα το κάνεις: ντύνεστε καταλλήλως και του ζητάς να σε βάλει στο χειρουργικό τραπέζι. Στην περίπτωσή μας, το τραπέζι θα είναι αυτό της κουζίνας. Τα υπόλοιπα έιναι στο χέρι σας.
Νούμερο 5: Παντού θα σε ψάχνω, παντού θα σε βρίσκω
Ακόμα μια φαντασίωση που αποτελεί must σέξυ γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της. Σεξ παντού και όπου μπορείς: ασανσέρ, σκαλοπάτια, αυτοκίνητο, έξω από το αυτοκίνητο, βράχια και ακρογιαλιές, στο νερό και όπου βάλει ο νους σου. Πώς θα το κάνεις: για περισσότερες ιδέες δες το σεξ στα γρήγορα για το χειμώνα. Μην πουντιάσεις κιόλας. Κατάλληλη καρναβαλική στολή: χαβανέχα και ζουλού, κολυμβητές, Μπόνυ και Κλάιντ.
Νούμερο 4: Μας παίρνουν μάτι
Άγνωστα μάτια που σε παρακολουθούν τη στιγμή που έρχεσαι σε σεξουαλική επαφή με τον καλό σου. Σίγουρα το έχεις φανταστεί κι εσύ αφού η αίσθηση είναι άκρως ερεθιστική. Πώς θα το κάνεις: δεν χρειάζεται να είναι μόνο ανθρώπινο το τρίτο μάτι που θα σε παρακολουθήσει. Μπορεί να είναι μια βιντεοκάμερα (την κασέτα εννοείται πως θα την κρατήσεις εσύ για να μην δεις το σέξυ βίντεό σου να κάνει κλικ στο διαδίκτυο). Κατάλληλη καρναβαλική στολή: σέξυ κουνελάκι και θηριοδαμαστής.
Νούμερο 3: Θα σε βγάλω στη Συγγρού
Πάντα ήθελες να δεις πώς είναι ο ρόλος μιας εκδιδόμενης γυναίκας που τα κάνει όλα για λίγα ευρώ. Πώς θα το κάνεις: ζήτα του να εξοπλιστεί με το απαραίτητο χρηματικό ποσό για να πας μαζί του και όσο περισσότερα τα λεφτά, τόσο περισσότερες και οι επιθυμίες που θα του εκπληρώσεις. Φυσικά στο τέλος θα δώσεις τα χρήματα πίσω. Είπαμε φαντασίωση που πραγματοποιείται, όχι πραγματικότητα. Κατάλληλη καρναβαλική στολή: εσύ call girl και εκείνος αστυνομικός.
Νούμερο 2: Το βαθύ λαρύγγι
Δεν μπορεί. Αν δεν έχεις παρακολουθήσει ποτέ ταινία πορνό, θα το έχεις απορία τι γίνεται εκεί. Πώς θα το κάνεις: Νοικιάστε μία ή δύο ταινίες πορνό (εκείνος είναι πιθανό να διαθέτει και κάποιες αγαπημένες του ταινίες) και περάστε μια βραδιά γεμάτη dvd. Μπορείτε έπειτα να δείτε τι θυμάστε από το αριστούργημα που παρακολουθήσατε ή να δράσετε ταυτόχρονα με την ταινία. Κατάλληλη καρναβαλική στολή: εσύ κουνελάκι κι εκείνος αρχαίος Έλληνας.
Νούμερο 1: η προσωπική του στριπτιζέζ (sex bomb)
Παρόλο που έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για τη χαρά που θα του χάριζε ένα προσωπικό στριπτίζ, παρόλο που το έχεις σκεφτεί αρκετές φορές. Δεν το έχεις πραγματοποιήσει ακόμα. Πώς θα το κάνεις: φόρεσε μόνο τα εσώρουχά σου και τα πιο ψηλά τακούνια που διαθέτεις και λικνίσου μπροστά του. Ένας αισθησιακός χορός και ένα αργό ερωτικό στριπτίζ υπόσχεται να χαρίσει και στους δύο στιγμές πάθους και ηδονής. Ήδη στην Αμερική, όλα τα γυμναστήρια προσφέρουν μαθήματα αισθησιακού χορού και πολλές είναι οι κοπέλες που έμαθαν να χορεύουν σαν γνήσιες στριπτιζέζ πάνω στον μεταλλικό στύλο. Κατάλληλη καρναβαλική στολή: Αδάμ και Εύα.
http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.