# #

24 Αυγ 2010

την υποψηφιότητα του Θανάση Τσιφοδήμου στο Δήμο Δίου-Ολύμπου στηριζει ο βουλευτης της Ν. Δ. Κωστας Κουκοδημος σε αντιθεση με τη Ν.Δ. που στηριζει Δημοπουλο...? ? ?


ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΤΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ...ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ





Αποφασισμένος να στηρίξει την υποψηφιότητα του Θανάση Τσιφοδήμου στο Δήμο Δίου-Ολύμπου, φέρεται ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κουκοδήμος.
Πληροφορίες φέρουν τον Κώστα Κουκοδήμο να έχει συνεχείς συναντήσεις... με στελέχη του, με σκοπό τη στήριξη του ανεξάρτητου υποψηφίου δημάρχου Δίου-Ολύμπου, Θανάση Τσιφοδήμου.

Ο κ. Κουκοδήμος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, που δεν διέψευσε σε τηλεφωνική επικοινωνία μας, έχει ξεκινήσει ήδη την προσέγγιση πολιτικών του φίλων από τη νότια Πιερία, με σκοπό να στελεχώσουν το συνδυασμό του τελευταίου δημάρχου του Δήμου Λιτοχώρου.

.. ..http://dunamitis.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Κουκοδημε ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ και στηριξε οποιον θες μετα.Εκλεχτηκες με την σημαια της ΝΔ και ΟΦΕΙΛΕΙΣ απεναντι στον κοσμο της που σε ψηφισε,δυστυχως μεσα σ'αυτους κι εγω,να στηριξεις ή αν σου ερχεται αφανταστα δυσκολο αυτο τουλαχιστον να δηλωσεις οτι στηριζεις τις επιλογες του κομματος σου.

    Ενας μετανιωμενος σαν το σκυλι πρωην ψηφοφορος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.