# #

1 Ιουν 2012

Ο Καραγκούνης και ο ΣΥΡΙΖΑ




Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στην Αυστρία. 

Στη χτεσινή προπόνηση, ο Φερνάντο Σάντος θέλησε να χωρίσει τους παίκτες σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς -για να παίξουν διπλό- αλλά οι μνημονιακοί δεν συμπλήρωναν εντεκάδα, οπότε τους χώρισε σε θαυμαστές του ..Ρέμου και θαυμαστές του Τερζή.

Ο Σωτήρης Νίνης δεν πήρε μέρος στην προπόνηση επειδή πονάει στον ώμο αλλά είναι πολύ χαρούμενος επειδή είναι ο αριστερός ώμος και θεωρεί πως αυτό είναι καλό σημάδι για νίκη της Αριστεράς στις εκλογές.

Πρόβλημα τραυματισμού συνεχίζει να έχει και ο Βασίλης Τοροσίδης αλλά το βασικό του πρόβλημα είναι ότι η καράφλα στην κορυφή του κεφαλιού όλο και μεγαλώνει, με αποτέλεσμα να είναι σίγουρο το μπιφτέκι μέχρι το τέλος του Euro 2012.

Οι δυο παίκτες βρήκαν την ευκαιρία και έδωσαν συνέντευξη σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό της Αυστρίας, όπου μίλησαν για το Μνημόνιο, το PSI, το τεχνητό οφσάιντ και το αντάρτικο πόλεων.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ του Γιώργου Καραγκούνη και του Κώστα Κατσουράνη και οι δυο παίκτες ήρθαν στα χέρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κατσουράνης ειρωνεύτηκε τον Καραγκούνη για την δημοσκόπηση της GPO που έδινε πρώτη τη Νέα Δημοκρατία και δεύτερο τον ΣΥΡΙΖΑ.
Οι συμπαίκτες τους μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν, με αποτέλεσμα η σύρραξη να γενικευτεί και να πέφτουν τα μπουνίδια βροχή.
Η διαμάχη συνεχίστηκε στο ξενοδοχείο, όταν ο Καραγκούνης -στη διάρκεια του δείπνου- πήγε και κόλλησε στη μούρη του Κατσουράνη τη δημοσκόπηση της VPRC που φέρνει στην πρώτη θέση τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δείχνει πως η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να παλέψει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο Γιώργος Καραγκούνης είπε στον Κώστα Κατσουράνη πως, αν πιάσει ξανά στο στόμα του τον Αλέξη Τσίπρα, δεν θα του ξαναδώσει μπαλιά και θα λέει στους αντιπάλους πως είναι μνημονιακός και φιλογερμανός, για να τον τρελαίνουν στα κλωτσίδια.

Στην κόντρα των δυο παικτών παρενέβη ο Φάνης Γκέκας που είπε πως δεν πιστεύει καμία δημοσκόπηση αλλά μόνο τον πιτσιρίκο που έγραψε πριν από τρεις ημέρες -δυο ημέρες πριν τη δημοσκόπηση της VPRC- πως το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ είναι 30%. (σ.σ. Ευχαριστώ, Φάνη.)

Στο σημερινό φιλικό με την Αρμενία ο Φερνάντο Σάντος σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στη θέση του Σωτήρη Νίνη τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αν και ο τελευταίος είναι πολύ στενοχωρημένος εξαιτίας της πτώσης που παρουσιάζει στις δημοσκοπήσεις το ΚΚΕ και σκέφτεται σοβαρά να μεταναστεύσει στην Κούβα.

Ο Φερνάντο Σάντος μοιάζει προβληματισμένος με το ξαφνικό ενδιαφέρον των παικτών μας για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και φοβάται πως θα κάτσουν να χάσουν και τους τρεις αγώνες του πρώτου γύρου, ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν στις 17 Ιουνίου στην Ελλάδα και να ψηφίσουν στις εκλογές.

pitsirikos 
από δω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.