# #

1 Ιουν 2012

Ψηφίστε Σαμαρά , κι αν δείτε εσείς μισθό...ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ !!!

Αντώνης Σαμαράς …. άλλος ένας πολιτικός της γενιάς “τα λεφτά υπάρχουν”Σε καλύτερη version από αυτή του Γιώργου… 
Ο Σαμάρας έχει λεφτά για όλους, συνταξιουχους, μισθωτούς, δημοσιους, ανέργους, επιχειρήσεις, ξένους, πακιστανούς, αλβανούς για όλους και για όλα και θα εξοφλήσουμε και το μνημόνιο σε δύο χρόνια… 
Ψηφίστε Σαμαρά κι αν δείτε τον μισθό σας γράψτε μου...

D1FBC17E8A6EB447BE6907F562E5B121 Αντώνης Σαμαράς .... άλλος ένας πολιτικός της γενιάς τα λεφτά υπάρχουν
-Πρώτον αποκατάσταση των πολυ χαμηλών συντάξεων και των πολυτεκινικών επιδομάτων στα επίπεδα του 2009 καθώς και των ειδικών επιδομάτων. 
Επίσης αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν οι ομολογιούχοι και τα ασφαλιστικά ταμεία.
-Δεύτερον επέκταση του επιδόματος ανεργίας στα δύο χρόνια
-Τρίτον επίδομα ανεργίας και για τους ...
αυτοαπασχολούμενους που σήμερα δεν δικαιούνται κανένα βοήθημα. “Σε αυτά τα επιδόματα θα δώσω την μεγάλη προσωπική μάχη” ανέφερε χαρακτηριστικά
-Τέταρτο να ρυθμιστούν οι φορολογικές επιβαρύνσεις των προηγούμενων χρόνων ώστε να μην ξεπερνούν το 25% του μέσου οικογενειακού εισοδήματος και να μετακυλίσουν τα υπόλοιπα
-Πέμπτο Να μην πέσουν άλλο οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα. Διαφωνώ με την άποψη ότι για να υπάρξει ανάπτυξη πρέπει να πέσουν οι μισθοί. Στηρίζουμε τις συβάσεις εργασίας. Για τη μετενέργεια ζητούμε να επιστρέψουν στα προηγούμενα επίπεδα
-Έκτο όταν σταθεροποιηθούν τα έσοδα, αύξηση του αφορολόγητου στις 8000 ευρώ και μετά στις 10.000 ευρώ
-Έβδομο αντικατάσταση του χαρατσιού από νέο ΕΤΑΚ
ΣΤαδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών για επιχειρήσεις. Άμεση μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 9% μέσα στην επόμενη χρονιά.
-Ογδοο σταδιακή μείωση της φορολογίας στα φυσικά πρόσωπα μέχρι 32% από το 45% που είναι σήμερα. Η αύξηση των φορολογικών συντελεστών από το 2010 μέχρι σήμερα προκάλεσε μείωση των εσόδων κατά 9% είπε ο κ. Σαμαράς.
- Ένατο τα 11,5 δις μέτρα να επεκταθούν για δύο ακόμη χρόνια. Θα θεσπίσουμε για το 2013 3,5 δις περικοπές και όχι επτά δίς. ΈΤσι οι περικοπές θα γίνουν από την σπατάλη του δημοσίου και όχι από μισθούς.
-Δέκατο δεν θα απολύονται οι δημοσιοι υπάλληλοι για μία τριετία μετά το κλείσιμο δημοσίων οργανισμών. Όχι άλλες οριζόντιες περικοπές όχι άλλη μείωση μισθών και συντάξεων όχι άλλη περικοπή του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων όχι άλλη φορολόγηση. Όσοι μιλούν για μονομερή καταγγελία οδηγούν σε ρήξη με τους εταίρους και οδηγούν σε νέους φόρους και περικοπές.
-Ενδέκατο μέτρα για τους δανειολήπτες. Η μηνιαία δόση δεν θα ξεπερνά το 30% του εισοδήματος
-Δωδέκατο ανατολή των συνεπειών του τειρεσία για όσους έχουν υπαχθεί
-ΔΕκατο τρίτο: εξασφαλίζουμε ρευστότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω ειδικής τράπεζας και εγγυοδοσία από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ. Βασικός μηχανισμός αποκατάστασης της ρευστότητας είναι η επιστροφή των καταθέσεων. Επανέλαβε την πρόταση Μόντι για πανευρωπαική εγγύηση των καταθέσεων.
-Δεκατο τέταρτο συμψηφισμός οφειλών από και πρός το δημόσιο
-Δεκατο πέμπτο αποδέσμευση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου.
-ΔΕκατο έκτο αποφασιστική προώθηση των αποκρατικοποιήσεων και των συμβάσεων παραχώρησης.
-Δέκατο έβδομο πέρα από την οικονομία, πολιτική για την αποκατάσταση της ασφάλειας του έλληνα πολίτη. Αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας, αποκάλυψη των κουκουλοφόρων, πάταξη του παραεμπορίου.
-Δέκατο όγδοο: Επίσπευση της ανακήρυξης της ΑΟΖ για να αξιοποιήσουμε τον υποθαλάσσιο ενεργειακό μας πλόύτο.
Κλέινοντας ανέφερε ότι “Αυτά τα μέτρα βγάζουν την χώρα από την ύφεση και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας. 
Αυτά τα μέτρα μπορούν να κερδίσουν στήριξη στην Ευρώπη όχι όμως και η μονομερής καταγγελία. 
Αν η Ελλάδα καταγγείλει μονομερώς το Μνημόνιο κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τι θα γίνει μετά. Εκείνοι που μλούν για μονομερή καταγγελία μοιάζουν με παιδάκια που παίζουν με τα σπίρτα μέσα σε μπαρουταποθήκη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.