# #

2 Ιουν 2012

Προσήχθη στην Ασφάλεια η κόρη του Μιχαλολιάκου




Στην Ασφάλεια προσήχθη η κόρη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία, υπεύθυνη για τη νεολαία, και δυο υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την επέμβαση της αστυνομίας προκάλεσαν επεισόδια στην περιοχή Πειραιώς και Χαμοστέρνας.

Σύμφωνα με τις Αρχές, μέλη της Χρυσής Αυγής τραυμάτισαν έναν αλλοδαπό που εντόπισαν σε κατάστημα, ενώ λίγο αργότερα δύο ακόμα μετανάστες ξυλοκοπήθηκαν στο ύψος της Ιεράς οδού.

Συνολικά έγιναν έξι προσαγωγές. Αργότερα ..
αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.

Για ανάμειξη της αστυνομίας στον προεκλογικό αγώνα εναντίον της Χρυσής Αυγής, έκανε λόγο το κόμμα σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι το περιστατικό έγινε χιλιόμετρα μακριά από τα μέλη του.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Σε συνέχεια του περιστατικού της Πλατείας Κυψέλης, όπου η αστυνομία ακολουθώντας άνωθεν εντολές παρεμπόδισε νόμιμη προεκλογική ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής, έτσι και χθες βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής συνελήφθησαν από την Αστυνομία επειδή χιλιόμετρα μακριά από αυτούς έγινε ένα περιστατικό εναντίον κάποιου αλλοδαπού με το οποίο τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορούσαν να έχουν καμία σχέση.

» Όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά γιατί βρίσκονταν χιλιόμετρα μακριά από το περιστατικό.

» Η Χρυσή Αυγή, όπως έχει ξαναγραφεί, αρνείται την ανάμιξη με περιστατικά βίας και καταγγέλλει την ανάμειξη της αστυνομίας στον προεκλογικό αγώνα του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής.»


http://www.thepressproject.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.