# #

1 Ιουν 2012

ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ?


Μεγάλο QUIZ για τις επόμενες εκλογές - Βρες την απάντηση και τότε θα είσαι σίγουρος για την ψήφο σου!

Ο μόνος τρόπος να ξέρεις οτι έχεις κάνει την σωστή επιλογή για τις εκλογές του Ιουνίου, είναι αν μπορείς να απαντήσεις σωστά στο παρακάτω κουίζ:

Ποια οικογένεια στην Ελλάδα έχει τους πιο πολλούς ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ υπαλλήλους;

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ;;;
.................
.................
.................
.................
.................
.................
.................
.................
.................
.................
.................
.................
.................
.................


ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ !!!!
(Φτύσε τον κόρφο σου τρεις φορές και βάλε σκόρδο στο προσκεφάλι σου!)


ΚΩΝ/ΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - Τον πληρωνε το κράτος απο το 1946 μεχρι το 2004 (58 χρονια) και τωρα παίρνει 3 συνταξεις. Και μην ξεχνας στέγη, τροφή, αυτοκίνητο, σοφερ, ταξιδια ..ολα πληρωμένα απο τους φόρους σου.


 (Ξαναφτύσε τον κόρφο σου τρεις φορές και βάλε σκόρδο στο προσκεφάλι σου!)

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - Την πληρώνει το κράτος απο το 1989 μεχρι το 2012 (23 χρονια). Ακου τωρα, ο λαος αποφάσισε να την απολύσει (μη εθελούσια αποχώρηση) δεν εκλέχθηκε με το κόμμα της βουλευτής και βάζει μέσο τον ΣΑΜΑΡΑ να ξαναγίνει δημόσιος υπάλληλος (θα εκλεγει με την Νεα Δημοκρατια). Με το κόμμα το οποιο έβριζε. Μην νευριαζεις μαζί της είναι ανεπάγγελτη δεν εχει δουλέψει ποτε στην ζωη της.





ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - Τον πληρώνει το κράτος απο το 2004 μεχρι το 2012 (8 χρονια). Η αληθεια ειναι οτι το παιδί πρόλαβε να δουλέψει 2-3 χρονια αλλα τα πήγε τοσο καλά που του ασκήθηκε ποινική δίωξη, βέβαια η υπόθεση δεν έφτασε ποτε στο δικαστήριο γιατι οι υπόλοιποι 299 δουλευταράδες δεν ψήφισαν να άρθει η βουλευτική του ασυλία.



ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ - - Τον πληρώνει το κρατος απο το 2011 μεχρι το 2012 (1 χρονος). Ο υπερ δήμαρχος Καρπενησίου και υιός της Ντόρας Μπακογιάννης.




Άκου το καλύτερο! Όλοι οι παραπάνω δημόσιοι υπάλληλοι ανευ αντικειμένου και ωραρίου, ωρύονται οτι πρέπει να απολυθούν 150.000 δημόσιοι υπάλληλοι καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα τους έχουν καταστρέψει το κράτος!

ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ...

Επίσης φρόντισε να διαδώσεις αυτή την ανάρτηση σε 10 Ελληνες για να φύγει η γκαντεμιά απο πάνω σου! Ενας αναγνώστης το έστειλε μόνο σε 9 Έλληνες και το πρωί που ξύπνησε του είχαν πέσει τα μαλλιά και είχε έρθει η πεθερά του να μείνει για 3 μήνες σπίτι του!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.