# #

1 Ιουν 2012

Τ άκουσε για τα καλά ο Πάγκαλος στην Κρήτη!




Αποδοκίμασαν τον Πάγκαλο στην Κρήτη : Φραστικό επεισόδιο, με πρωταγωνιστές τον Θεόδωρο Πάγκαλο και κατοίκους του χωριού των Αρχανών στο Ηράκλειο, σημειώθηκε νωρίς σήμερα το μεσημέρι!Ο πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος της Φραστικό επεισόδιο, με πρωταγωνιστές τον Θεόδωρο Πάγκαλο και κατοίκους του χωριού των Αρχανών στο Ηράκλειο, σημειώθηκε νωρίς σήμερα το μεσημέρι!

Ο πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης βρίσκεται για ιδιωτική επίσκεψη στην Κρήτη, όμως η παρουσία του κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε...
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θεόδωρος Πάγκαλος και ο διοικητής του Πανεπιστημιακού-Βενιζελείου Νοσοκομείου Νίκος Κοκκίνης, ο οποίος τον συνόδευε κατά τη διάρκεια της βόλτα τους στην περιοχή, κάθισαν σε ένα από τα καφενεία του χωριού.

Οι θαμώνες αναγνώρισαν αμέσως τον πρώην υπουργό και γρήγορα άρχισαν οι πρώτες μουρμούρες...

Τα πράγματα άρχισαν να ζορίζονται, όταν ο Θεόδωρος Πάγκαλος και ο Νίκος Κοκκίνης έφυγαν από την καφετέρια, καθώς είχε συγκεντρωθεί περισσότερος κόσμος που τον αποδοκίμαζε.

Μάλιστα, ο κ. Πάγκαλος άνοιξε διάλογο με τους πολίτες, έως ότου επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του κ. Κοκκίνη και το επεισόδιο έληξε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.