# #

12 Μαΐ 2010

Τουρκική εφημερίδα Milliyet: "Βρέθηκαν οι τίτλοι ιδιοκτησίας της Αγίας Σοφίας....ανήκει στον Μωάμεθ Β τον Πορθητή!!!!!"


Τουρκική εφημερίδα Milliyet: "Βρέθηκαν οι τίτλοι ιδιοκτησίας της Αγίας Σοφίας....ανήκει στον Μωάμεθ Β τον Πορθητή!!!!!"
Λίγες μέρες πριν από την επίσημη επίσκεψη του τούρκου πρωθυπουργού στην Αθήνα οι τούρκοι συνεχίζουν τις προκλήσεις τους.

Αυτή την φορά η τουρκική εφημερίδα Milliet δημοσιεύει δηλώσεις του γενικού διευθυντή βακουφικών ιδρυμάτων της Τουρκίας, δηλαδή τα κτήματα που είχαν αφιερωθεί από ευσεβείς πιστούς σε ναούς, μοναστήρια και σχολεία. Στις δηλώσεις του ο Γιουσούφ Μπεγιαζίτ ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν οι τίτλοι ιδιοκτησίας της Αγίας Σοφίας!

Και φυσικά ως εκ θαύματος, οι γνήσιοι τίτλοι ανήκουν στο όνομα Ebulfetih Sultan Mehmet, γνωστός ως σουλτάνος Μωάμεθ Β΄ ο Πορθητής. Θεωρείται ως ένας από τους σημαντικότερους Οθωμανούς Σουλτάνους, που ακόμη και σήμερα οι Τούρκοι θεωρούν ως μια από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία τους, μετά τον Κεμάλ Ατατούρκ. Όπως διευκρινίζει φυσικά με τον δικό της τρόπο η τουρκική εφημερίδα, με την «ανακάλυψη» αυτή αποδεικνύεται ότι η Αγια-Σοφιά ανήκει σε υπαρκτό πρόσωπο και όχι στα «πνευματικά όντα» της Παναγιάς, του Χριστού ή του Αγίου Πνεύματος. Άρα όπως γράφει η εφημερίδα η Αγιά Σοφιά ανήκει...στους τούρκους! Η προκλητική αυτή δημοσίευση γίνεται μόλις 3 μέρες πριν από την επίσημη επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα....http://koukfamily.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.