# #

12 Μαΐ 2010

Το 54,2% λέει ναι στο πακέτο στήριξης και τις θυσίες.....ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.....ΔΕ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ...


«Το 54,2% λέει ναι στο πακέτο στήριξης και τις θυσίες» λέει έρευνα της ALCO για το “Πρώτο Θέμα”
————————————-
Αλήθεια πιστεύετε ότι από τους 100 ανθρώπους που γνωρίζετε οι 54 (σας χαρίζω το 0,2%) συμφωνούν με τα μέτρα που μας επιβάλει το πασοκουδουνουτού?
Εγώ, όσο κι αν ψάξω ανάμεσα στους δικούς μου γνωστούς, όχι 54 αλλά ούτε 4 βρίσκω που να λένε “ναι” στα μέτρα αυτά.
Ρε μπας και υπάρχει κανένα παράλληλο σύμπαν στο οποίο ζούν αυτοί οι 54%, και διακτινίζονται στο δικό μας σύμπαν, μόνο και μόνο για να απαντήσουν σε τέτοιες κατά παραγγελίαν (ή μήπως κατ’ εντολήν) έρευνες;
Στο ίδιο σύμπαν που ζει κι εκείνος ο έλληνας που είπε στον Γιωργάκη πριν κάτι μήνες “για την πατρίδα πρόεδρε, και τον μισθό μου θυσιάζω”.
Και παραφράζοντας αυτό που φώναξε οργισμένος με τα …ωραία ελληνικά του ο σύντροφος πρωθυπουργός “να μας αφήσουν ήσυχοι οι κερδοσκόποι”, θα αναφωνήσω κι εγώ “να μας αφήσουν ήσυχοι οι δημοσκόποι”.
Και να σταματήσουν το δούλεμα παρακαλώ

http://afmarx.wordpress.com/

1 σχόλιο:

  1. Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο….Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ

    Τζόν Σουϊντον, πρώην αρχισυντάκτης των New York Times

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.