# #

12 Μαΐ 2010

Οι βουλευτές τα βάζουν με τους δημοσιογράφους αλλά δεν τολμάνε να επιτεθούν στους εκδότες


Εντονότατη επίθεση κατά Μέσων Ενημέρωσης, εφημερίδων, καναλιών και δημοσιογράφων για προσπάθεια απαξίωσης του πολιτικού κόσμου, εξαπέλυσαν βουλευτές όλων των κομμάτων σήμερα το πρωί στη Βουλή «για την στοχοποίηση συλλήβδην του πολιτικού κόσμου» όπως είπαν

Όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων εξαπέλυσαν δριμύ κατηγορώ εναντίον όλων των μέσων ενημέρωσης για την στοχοποίηση συλλήβδην του πολιτικού κόσμου…όπως είπαν. Ο πρόεδρος της Βουλής προχώρησε μάλιστα ακόμα περισσότερο προτείνοντας «να πληρώνουν τα κανάλια για τις συχνότητές τους» (τώρα το θυμήθηκε)

Με άλλα λόγια, οι βουλευτές τρέμουν την ραγδαία απαξίωσή τους και την κατακραυγή των πολιτών και τα βάζουν με εκείνους που καλλιέργησαν την πολιτική σήψη και τους οποίους παρακαλάνε να τους βγάλουν στα κανάλια τους.

Για να καταλάβετε πόσο φαιδρά είναι όλα αυτά που γίνονται στην Βουλή αρκεί να αναφέρουμε ότι περισσότερο από όλους φώναζε ο … Καρατζαφέρης, ο κατεξοχήν δηλαδή ευνοούμενος των καναλιών.

Βέβαια, για να μην γίνει κανένα λάθος και φτάσουν όλα αυτά στα αυτιά των εκδοτών και καναλαρχών οι κ. βουλευτές στράφηκαν κυρίως εναντίον των δημοσιογράφων, που κατά τα άλλα οι ίδιοι τροφοδοτούσαν τόσα χρόνια με λάσπη και κιτρινισμό.

Αφορμή για όλα αυτά η συζήτηση για τις περικοπές στους μισθούς βουλευτών και υπαλλήλων της Βουλής. Όπου, μετά την εξέγερση και των τελευταίων, οι βουλευτές τους υποστήριξαν σήμερα λέγοντας ότι βρέθηκαν στο στόχαστρο ορισμένων ΜΜΕ και υπογραμμίζοντας ότι εργάζονται σε εξοντωτικά ωράρια, δεν λαμβάνουν τα εκ του νόμου προβλεπόμενα επιδόματα, και ο περιβόητος 15ος και 16ος μισθός ήταν ουσιαστικά οι (πέραν του νομίμου ορίου) υπερωρίες και η εργασία τους για τις νυχτερινές συνεδριάσεις.
http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.