# #

12 Οκτ 2012

Mega: Η επίλεκτη «ομάδα κρούσης» του κατοχικού καθεστώτος…



Οι σύγχρονες βιομηχανίες των ΜΜΕ, όπως έχουμε αναλύσει κατά κόρον, δεν είναι μόνο πλήρως υποταγμένες στους νόμους της αγοράς, συνακόλουθα και στους «νονούς» της αγοράς (πλανητικούς και εγχώριους), αλλά είναι και οι μήτρες της ιδεολογίας αυτής της αγοράς και των «νονών» της.

Τα ΜΜΕ αποτελούν τις κεντρικές εστίες της χρηματιστηριακής προπαγάνδας: 

Συνθέτουν όλη την αχρειότητα του σύγχρονου φασισμού, του νεοταξικού φασισμού. 
 
Μέσα σ’ αυτό το φαιό προπαγανδιστικό καθεστώς οι δημοσιογράφοι αποτελούν τα «γρανάζια» του. 

Το διευθυντικό προσωπικό, οι παραγωγοί των «ειδήσεων», των εκπομπών και των «ψυχαγωγικών» προγραμμάτων, καθώς και οι τηλεστάρ (ιδιαίτερα αυτοί) αποτελούν τα ακριβοπληρωμένα «όργανα» των αφεντικών τους:

Εκτελούν, σαν στυγνοί μπράβοι, τις εντολές των αφεντικών τους. Όλοι αυτοί, ανεξάρτητα το πώς εμφανίζεται ο καθένας έχουν τη βαθιά ψυχολογία του λακέ και του «μπράβου». 
Το Mega είναι από τις πιο επιθετικές και...
δόλιες «ομάδες κρούσης» του καθεστωτικού δωσιλογισμού.
Το Mega είναι ο μεγάλος και κεντρικός φακός μέσα από τον οποίο καθρεφτίζεται, πιο μακάβρια, ο ολοκληρωτισμός των ισχυρών ελίτ εξουσίας, συνακόλουθα και ο ολοκληρωτισμός της σήψης του καθεστώτος, των μηχανισμών του και των «εκτελεστών» μπράβων του, δηλαδή των δημοσιογράφων: 
Εδώ γιγαντώνεται και χρωματίζεται έντονα, με όλα τα χρώματα της ίριδας, η καθεστωτική αθλιότητα και αναισχυντία, οι ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ του κόσμου του θεάματος και των «μπράβων» του. 
Στην επίλεκτη αυτή «ομάδα κρούσης» των «νταβάδων» ξεπετιέται, σαν ορμητικός χείμαρρος, ΟΛΗ η φαιά Πανούκλα της μωρολογίας και της ηλιθιότητας… 
Αλλά και η αβυσσαλέα σήψη των συντελεστών του τηλεθεάματος. Σε αυτό το αυτιστικό θέαμα αποτυπώνεται δραματικά όλη η πνευματική ανέχεια, η κυνική μωρολογία, η σήψη και αυθάδεια των κυρίαρχων ελίτ εξουσίας και των ροπαλοφόρων τους. 
Ο δωσιλογισμός, η κομπάζουσας βλακεία, το αχαλίνωτο ψεύδος, η παρασιτική «αλητεία» και το κιτσαριό, όλα αυτά στο Mega παίρνουν αποκρουστικές μορφές, μέσα από ένα θίασο πολύχρωμης ποικιλίας και ρόλων… 
Το Mega τα έχει όλα και «συνθέτει» κάθε καρυδιάς καρύδι: Από «σοβαρούς» και επιτήδειους τηλεστάρ-λακέδες που φοράνε, μάλιστα, και τη γενειάδα της «προοδευτικότητας» και της «αμεροληψίας (Τσίμας, Πρετεντέρης, Τρέμη και ΣΙΑ) μέχρι καραμπινάτους συμπλεγματικούς βλάκες και μωρολόγους, μαϊμούδες και χυδαιολόγους: Καψής, Σκαρβελάκης, Καμπουράκης, Οικονομέας και λοιποί… 
Όλος αυτός ο θίασος, με αλαλαγμούς υστερικούς, δίνει τα ρέστα του σε κάθε επιλογή της ευρω-χρηματιστηριακής χούντας και των εγχώριων «νταβάδων» της. 
Θυμάστε το θεατρικό σκηνικό που έστησε αυτός ο θίασος στην εκλογή Παπαδήμου. Τέτοια εργολαβία ανοικτής, αφηνιασμένης και φαιής προπαγάνδας υπέρ του τραπεζίτη δεν έχουμε ξαναζήσει… 
Ανεπανάληπτη είναι επίσης η καθημερινή καταιγίδα που βιώνουμε, ΥΠΕΡ των ευρω-κατοχικών δυνάμεων. Μια καταιγίδα παραφιλολογίας, ψεύδους και παραπληροφόρησης, μωρολογίας και χυδαιότητας εναντίον του ελληνικού λαού και ΟΛΩΝ όσων αντιδρούν και εξεγείρονται εναντίον της αποικιοκρατικής ΦΡΙΚΗΣ και των δυναστών μας. 
Τέτοιο τηλεοπτικό δωσιλογισμό, τέτοιες δοξολογίες υπέρ του ευρω-φασισμού, αλλά και τέτοιες νεροποντές φθόνου, μίσους και υστερίας εναντίον του αγρίως λεηλατημένου ελληνικού λαού δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο. 
Οι ΑΧΡΕΙΟΙ του Mega έχουν αποχαλινωθεί τελείως… 
Διαβάστε και το παρακάτω σαρκαστικό σχόλιο του Νίκου Μπογιόπουλου: 
http://www1.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=11/10/2012&columnId=1821
«MEGA» στα γαλλικά! 
Χαμός στη Γαλλία και ειδικά στο Παρίσι από τις διαμαρτυρίες των υπό απόλυση εργαζομένων της αυτοκινητοβιομηχανίας «Πεζό». 
Οι εικόνες από τις διαδηλώσεις, τις συγκεντρώσεις, τις συγκρούσεις, τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα στη γαλλική πρωτεύουσα κάνουν το γύρο του κόσμου. 
Παρακαλούνται, επομένως, θερμά η κυρία Τρέμη και οι κ.κ. Καψής, Πρετεντέρης, Στραβελάκης κ.λπ.: 
Ενα, τουλάχιστον, από τα επόμενα δελτία τους να μεταδοθεί στα γαλλικά. 
Είναι επείγουσα ανάγκη. Το ταχύτερο δυνατό πρέπει να εξηγηθεί (από την Τρέμη, τον Καψή, τον Πρετεντέρη κ.λπ.) στους Γάλλους εργαζόμενους 
όσο πιο αναλυτικά και όσο πιο πειστικά γίνεται, 
ότι δεν έχουν δικαίωμα με τις κινητοποιήσεις τους (οι Γάλλοι εργαζόμενοι) 
να εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία του κράτους (του γαλλικού κράτους), 
ότι είναι ντροπή να αμαυρώνουν διεθνώς την εικόνα της χώρας (της Γαλλίας) και, φυσικά, 
ότι δεν πρέπει να δημιουργούν προβλήματα στον τουρισμό, εν γένει, και ειδικότερα στους τουρίστες που επισκέπτονται την πρωτεύουσα (το Παρίσι)…
http://resaltomag.blogspot.gr/2012/10/mega.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.