# #

12 Οκτ 2012

100.000 μαϊμού συντάξεις ή 100.000 κανονικές αρπαχτές;



Αν το ΙΚΑ έδινε 100.000 μαϊμού συντάξεις, πόσους υπαλλήλους και διοικήσεις μαϊμού είχε;

Αντί τα ΜΜΕ ενημερώσεις της διαπλοκής και του αποπροσανατολισμού να ασχολούνται με τον εντοπισμό των μαϊμού υπαλλήλων και διοικήσεων του ΙΚΑ, ασχολούνται με τον εντοπισμό των μαϊμού συνταξιούχων.

Ποιός είναι πιο μαϊμού; 
Αυτός που είναι υπεύθυνος για την ορθή διαχείριση των χρημάτων των εργαζομένων ή αυτός που παίρνει, αν παίρνει μια σύνταξη μαϊμού; 
Λέω το «αν παίρνει» γιατί γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχουν μαϊμού συνταξιούχοι, παρά μόνο μαϊμού συντάξεις που τις μοιραζόταν οι μαϊμού διοικήσεις και υπάλληλοι του ΙΚΑ.

Εδώ δεν μιλάμε για 10 -20 -100 φαντάσματα ανθρώπων συνταξιούχων που υποτίθεται εξαπάτησαν ένα σύστημα. Εδώ μιλάμε για 100.000 ανθρώπους που υποτίθεται ότι κάθε μήνα επί χρόνια ερχόταν σε προσωπική επαφή με κάποιους υπάλληλους… Και αναρωτιέμαι: Είναι δυνατόν να μην είχαν καταλάβει τίποτα με τίποτα αυτοί οι υπάλληλοι;

Προσωπικά δεν πιστεύω υπήρξαν ποτέ τόσοι συνταξιούχοι μαϊμού. Μόνο συντάξεις μαϊμού υπήρξαν, τις οποίες οι ίδιοι οι υπάλληλοι με τις διοικήσεις τις εξέδιδαν αλλά και τις εισέπρατταν. «Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει». 

Αυτό γινόταν, γι αυτό να μου το θυμάστε, από τους 100.000 υποτιθέμενους μαϊμού συνταξιούχους, τελικά θα εντοπιστούν μόνο πέντε-δέκα υπαρκτά πρόσωπα που θα καταλήξουν στην δικαιοσύνη. Για τους υπόλοιπους δεν θα εντοπιστεί τίποτα, επειδή, πολύ απλά, δεν υπάρχουν.

Η Ελλάδα έχει μια μόνο μαϊμού, και αυτή είναι η κρατική διοίκηση.
Αλλά και αν δεχτούμε ότι πράγματι εξαπατήθηκε το ΙΚΑ από 100.000 συνταξιούχους, πάλι γι αυτό φέρουν την ευθύνη η διοικήσεις και οι υπάλληλοι του ΙΚΑ, οι οποίοι θα πρέπει να υποστούν και τις ανάλογες νομικές συνέπειες.


http://harrytsopanos.blogspot.com/2012/10/100000-100000.html#ixzz294ZaRhpG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.