# #

12 Οκτ 2012

Ο Χριστός και η Παναγία!



Επεισόδια σημειώθηκαν χτες το βράδυ έξω από το θέατρο «Χυτήριο» στην Ιερά Οδό, όταν μέλη θρησκευτικών οργανώσεων και βουλευτές της Χρυσής Αυγής συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την πρεμιέρα της παράστασης «Corpus Christi». 

Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν επειδή στο έργο ο Χριστός και οι μαθητές του παρουσιάζονται σαν παθητικοί ομοφυλόφιλοι, ενώ είναι γνωστό πως ήταν ενεργητικοί. 

Σύμφωνα με την υπόθεση του έργου, ο Χριστός ερωτεύεται τον Ιούδα, ο οποίος είναι ερωτευμένος με τον Πέτρο, ο οποίος γουστάρει τον Φίλιππο που τα έχει με τον Ναθαναήλ.
Ο Ιούδας, για να ξεφορτωθεί τον Χριστό, πάει και Τον φιλάει στο μάγουλο για να καταλάβουν οι αρχιερείς ποιος είναι αλλά οι αρχιερείς ήταν κι αυτοί αδερφές και ζήτησαν από τον Ιούδα να αφήσει τις ...

ντροπές και να δώσει στον Χριστό ένα γλωσσόφιλο.

Ο Χριστός προσπαθεί να ρίξει τον Ιούδα με διάφορα ακριβά δώρα αλλά ο Ιούδας ήταν ο ταμίας και είχε όσα φράγκα ήθελε, και πήγαινε και αγόραζε ωραία φουστάνια, και έβαζε και ακριβά αρώματα και κοσμήματα, οπότε οι άλλοι μαθητές τον κορόιδευαν και αυτός πήγε και κρεμάστηκε από την συκιά και από τότε τις αδερφές τις φωνάζουνε συκιές.


Ο Χριστός και οι μαθητές χαίρονται που ο Ιούδας κρεμάστηκε γιατί ήταν ο 13ος και περίσσευε και τους έφερνε και γρουσουζιά, ενώ τώρα που έχουν μείνει πια δώδεκα μπορούν να γίνουν ζευγάρια και να ζήσουν ανέμελα τον έρωτά τους στην Ιερουσαλήμ.


Η Παναγία -που είναι τεκνατζού- την πέφτει στον Θωμά που είναι θεογκόμενος αλλά ο Θωμάς τα έχει με τον Ματθαίο, οπότε η Παναγία την πέφτει σε όλους τους μαθητές και, μόλις καταλαβαίνει πως είναι όλοι λούγκρες, απογοητεύεται, γίνεται λεσβία και τα φτιάχνει με τη Μαρία τη Μαγδαληνή που είναι αραχνομούνα.


Τότε εμφανίζεται το Άγιο Πνεύμα και κάνει τον Χριστό και όλους τους μαθητές από γκέι, στρέιτ και αυτοί παίρνουν σβάρνα τα μπουρδέλα της Ιερουσαλήμ και ξεκωλιάζουν όλες τις πουτάνες αλλά να μην σας πω όλη την υπόθεση της παράστασης για να πάτε να την δείτε και να την ευχαριστηθείτε γιατί είναι πάρα πολύ ωραία.


Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής διαμαρτύρονται έντονα επειδή στο έργο ο Χριστός και οι μαθητές Του παρουσιάζονται σαν Εβραίοι, αν και όλοι ξέρουμε πως ήταν Έλληνες και είχαν υπηρετήσει στα Ο.Υ.Κ.


Επίσης, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής υποστηρίζουν πως ο Χριστός ήταν φοβερός γαμίκουλας και μάλιστα είχε παντρευτεί κιόλας, όχι όμως κάποιον μαθητή Του αλλά μια γυναίκα.


Η πρεμιέρα της παράστασης θα δοθεί τελικά σήμερα και ο σκηνοθέτης -για να αποφύγει τις αντιδράσεις των πιστών- έκανε μερικές μικρές αλλαγές στην υπόθεση:


Ο Χριστός έχει έξι μαθητές που είναι άνδρες και έχει και έξι μαθήτριες. 

Οι έξι μαθήτριες τα φτιάχνουν με τους έξι μαθητές και κάνουν συνέχεια απουσίες από τα μαθήματα επειδή πάνε και φιστικώνονται στον κήπο της Γεσθημανής -πίσω από τα κυπαρίσσια- και έχουν γεμίσει τον κήπο με καπότες.

Ο Χριστός πάει και παίρνει μάτι τους μαθητές Του να κουτουπώνουν τις μαθήτριές Του και ο Ιούδας Τον προδίδει για να Τον σταυρώσουν στον Γολγοθά και να μπορούν οι μαθητές και οι μαθήτριες να πηδιούνται ελεύθερα, χωρίς να έχουν τον φόβο πως θα μείνουν από απουσίες.


(Εδώ που τα λέμε, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν δίκιο. Ο Χριστός ήταν στρέιτ: «Το προσκλητήριο μου έπεσε από τα χέρια».)

πιτσιρίκος

5 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην εβραϊκή παράδοση ο γαμπρός προσφέρει ένα ποτήρι κρασί στη μέλλουσα νύμφυ λέγοντας της ότι αυτό είναι το αίμα του και όταν η υποψήφια πίνει κρασί από την προσφορά του άνδρα, τότε λέγεται ότι γάμος έγινε.

    Σας θυμίζει τίποτα αυτή η εβραϊκή παράδοση;

    Καταλαβαίνετε τί γάμος έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΕΧΝΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΦΡΑΣΗ..."ΕΛΑ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ!"
    ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ...ΙΣΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΜΟΤΑΡΙΖΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΤΑΓΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ...ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΤΙ ΦΕΓΓΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ ΘΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ?ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΑΦΟΥ ΟΠΟΙΟΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΘΑΧΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εδώ παρακολουθήσαμε κοτζάμ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ με το "Κράκεν", το Κόρπους Κρίστι θα μας χαλάσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.