# #

13 Οκτ 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜ.ΑΡ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΑΡΕΛΑΣΗ" ΤΗΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.



Ερώτηση κατέθεσαν οι βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ. στο Ελληνικό κοινοβούλιο με αφορμή την "παρέλαση" της (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων την 9 Οκτωβρίου 2012 στο κέντρο της Αθήνας. Διαβάστε για την ερώτηση εδώ ΔΗΜ.ΑΡ.


Κυρίες και κύριοι της ΔΗΜ.ΑΡ. και οποιασδήποτε πολιτικής ή μη παράταξης που ενοχληθήκατε σχετικά με την εκδήλωση "παρέλαση" της (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων
έχουμε να σας απαντήσουμε τα εξής:

Η (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι έχουν υπηρετήσει τις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού της Ελλάδος και Κύπρου. Μέλη της είναι Έφεδροι οπλίτες και Εν Αποστρατεία Υπαξιωματικοί / Αξιωματικοί οι οποίοι ανήκουν ως υπηρετούντες στα ένδοξα Σώματα των Καταδρομών - Αλεξιπτωτιστών - Πεζοναυτών και Υποβρυχίων Καταστροφών ( Ο.Υ.Κ.) της Ελλάδος και Κύπρου.

Η (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων υπάρχει για να ενώνει όλη τη Εφεδρεία των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού Ξηράς και Πολεμικού Ναυτικού της Ελλάδος και Κύπρου. Ο σκοπός της είναι να διοργανώνει ασκήσεις στα αντικείμενα των Ειδικών Δυνάμεων στα οποία είχαμε εκπαιδευτεί κατά τη διάρκεια της Θητείας μας.
Ο λόγος είναι για να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα ώστε να υπερασπιστούμε τη Πατρίδα και το Ελληνικό Έθνος όποτε μας ζητηθεί. Κάτι που θα έπρεπε να έχει μεριμνήσει το Ελληνικό Κράτος για την ετοιμότητα της Εφεδρείας. Αντί αυτού μας έχετε πετάξει στο καλάθι των αχρήστων. Εμείς όμως δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε αυτό που θα έπρεπε να έχει μεριμνήσει το Ελληνικό Κράτος πληρώνοντας με δικά μας έξοδα για να είμαστε πάντα έτοιμοι να υπερασπιστούμε τη Πατρίδα και την Εθνική μας Κυριαρχία.

Όσο αφορά την εκδήλωση "παρέλαση" της 9 Οκτωβρίου 2012 στο κέντρο της Αθήνας θα θέλαμε να πούμε τα εξής:

Κάποιοι από εσάς νομίζετε πως τα καλύτερα πανεπιστήμια είναι του Cambridge και του Harvard. Για εμάς τους 
Έφεδρους το καλύτερο "πανεπιστήμιο" είναι του Μεγάλου Πεύκου (για κάποιους αστράτευτους Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων) στο οποίο το πρώτο πράγμα που μαθαίναμε ήταν η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ.
Η Αγάπη και ο Σεβασμός για τη Πατρίδα που θα χύσουμε και το αίμα μας αν χρειαστεί. Η σκληρή εκπαίδευση 
σε αντίξοες συνθήκες και το δέσιμο μεταξύ μας σαν μια γροθιά που μας κατατάσσει σε μια άλλη "πάστα" ανθρώπων. 

Επειδή τρέχει στο αίμα μας η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ και το ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ είναι και οι λόγοι που διαμαρτυρόμαστε συνεχώς για την προδοσία της Πατρίδας και το ξεπούλημά της από κάποιους υποταγμένους οι οποίοι είναι ανάξιοι να λέγονται ΕΛΛΗΝΕΣ.

Κάνετε ζήτημα για την ένστολη διαμαρτυρία μας και επικαλείστε λόγους για αντιποίηση αρχής σε ανθρώπους που έχουμε Τιμήσει τη Στολή, τα Σχολεία και τον Μπερέ μας που φτύσαμε αίμα για να τα αποκτήσουμε.
Μπορούμε αν θέλετε να σας καταθέσουμε τα Διακριτικά μας. Άλλωστε μπορεί να τα βρεί οποιοσδήποτε θελήσει στο Μοναστηράκι με 5 Ευρώ. Για εμάς η αξία τους είναι ανεκτίμητη και θα τα έχουμε πάντα μέσα στις καρδιές και στις ψυχές μας. 

Αν νομίζετε όμως ότι με όλα αυτά θα σταματήσουμε να είμαστε στους δρόμους και δίπλα στον δοκιμαζόμενο  Ελληνικό λαό Πλανάσθε πλάνην οικτράν. 


Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε στους δρόμους και δεν θα μας σταματήσει τίποτε και κανείς. 

Έχουμε ορκιστεί στη Πατρίδα όπως κι εσείς, μόνο που εσείς ξεχνάτε τον Όρκο σας την επόμενη ημέρα. 

Εμείς τον τηρούμε και θα συνεχίσουμε να τον τηρούμε μέχρι να βρεθούμε στο νεκροκρέβατο. 

Για το νεκροκρέβατο κρατήστε και μια μικρή επιφύλαξη 
γιατί ....

Δείτε το βίντεο ....

και τα συνθήματα που ενόχλησαν τους...

 εφιάλτες της ΔΗΜΑΡ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.