# #

6 Μαΐ 2011

Σφοδρή επίθεση ΠΑΣΟΚ εναντίον... Λαζόπουλου και Νέας Δημοκρατίας



lakis-lazopoulos-tsantiriΤην ΝΔ αλλά και τον ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο, έβαλε στο στόχο του το ΠΑΣΟΚ, μέσω του Τομέα Τύπου και ΜΜΕ και του φυλλαδίου "Βασικός Σχολιασμός Θεμάτων Επικαιρότητας", το οποίο εκδίδεται σε καθημερινή βάση.
Aφορμή  απετέλεσε το βίντεο που πρόβαλε στην εκπομπή του την Τρίτη ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος με δηλώσεις του Διευθυντή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν.
Το βίντεο έδειχνε τον Ντομινίκ Στρος Κάν  να αναφέρεται στις συζητήσεις του με τον πρωθυπουργό στο τέλος του 2009. Το υλικό του ηθοποιού αξιοποίησε η ΝΔ με δηλώσεις του εκπροσώπου της Γιάννη Μιχελάκη.
Το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ απευθύνεται προς "Συγγρού και τους Λαζόπουλους της", ταυτίζοντας ουσιαστικά τα δύο μέρη:
"Εμείς κάναμε το πατριωτικό μας καθήκον και ...
σώσαμε την Ελλάδα από τη χρεοκοπία. Εσείς τι κάνατε; Τον πατριωτισμό του Κινήματός μας, δεν θα τον αμφισβητήσει κανείς, πόσο μάλλον αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και μετά λιποτάκτησαν και αυτοί που έγλυφαν τους "καταλληλότερους" επί 6 χρόνια, ενώ κατέστρεφαν τη χώρα".
Στο κείμενο αναφέρεται επίσης ότι "ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνησή του, και το ΠΑΣΟΚ έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους, χτύπησαν κάθε πόρτα για να αποφύγει η Ελλάδα τη χρεοκοπία", στην οποία "είχε οδηγήσει τη χώρα η κυβέρνηση Καραμανλή".
Τέλος, παρατίθενται και αποσπάσματα δημοσίων δηλώσεων του πρωθυπουργού, ο οποίος από το Δεκέμβριο του 2009 είχε πει ότι είχε επαφές με τον Ντομινίκ Στρος Καν, οι οποίες εμφανίζονται σήμερα ως αποκαλύψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.