# #

6 Μαΐ 2011

Οι παρθένες και οι υπηρέτες...Αναδρομικά ζητάνε 800 υπηρέτες του έθνους, γνωστοί στην πιάτσα ως βολευτές.
Είναι ένα δίκαιο αίτημα. Μάλιστα θα έπρεπε να τους δώσουμε τα διπλά από ότι ζητάνε.

Οι άνθρωποι αυτοί υπηρέτησαν με ευλάβεια και ανιδιοτέλεια τον ελληνικό λαό. Ήταν πάντα μπροστάρηδες και με προσωπικές θυσίες, κόντρα στα συμφέροντα τους και στις καρέκλες τους τα έβαλαν τις κυβερνήσεις που ενεργούσαν ενάντια στο συμφέρον του λαού.

Είναι οι άνθρωποι που με την ψήφο τους βοήθησαν ώστε να έχουμε μια χώρα ανεξάρτητη, μια χώρα με φοβερές υποδομές, με πρόνοια που την ζηλεύει η κάθε ξένη χώρα, ένα κράτος που σέβεται τον πολίτη.

Με συνεχή αγώνα κατάφεραν η Ελλάδα να λειτουργεί ως ελβετικό ρολόι, μακριά από λαμογιές, κλέφτες δημόσιου χρήματος, κομματικών κριτηρίων και ξαδερφιών.

Οι βουλευτές μας είναι το πολυτιμότερο κομμάτι του ελληνικού λαού και δικαίως πρέπει να πάρουν όλα τα αναδρομικά που ζητάνε. Και άλλα τόσα. Σε αυτούς οφείλουμε την ευδαιμονία, την θωράκιση της οικονομίας, την πρόοδο.

Και όταν κάποιος πολιτικός πήγαινε να κάνει καμιά στραβή με τίποτα ομόλογα, με τίποτα υποβρύχια, με τίποτα siemens τότε οι ξάγρυπνοι φρουροί των συμφερόντων του ελληνικού λαού τον έστελναν στην ...

φυλακή και δήμευαν την παράνομα αποκτηθείσα περιουσία.

Εύγε λοιπόν στους υπηρέτες του ελληνικού λαού που έχουν τιμήσει με το παραπάνω τους όρκους.

Βγήκε ο Γιακουμάτος και είπε ότι μόλις βλέπει τον Κωστάκη τον κουρασμένο αλλάζει δρόμο για να μην τον συναντήσει.

Βέβαια, από τα λεγόμενα του, είχε καταλάβει από την εποχή που κυβερνούσε ο Κωστάκης ότι αυτή η κυβέρνηση ήταν επικίνδυνη.

Αλλά πώς να παρατήσεις την υπουργική καρέκλα ή την βουλευτική καρέκλα; Και αν οι καρέκλες αυτές που είχαν συνηθίσει να κάθεται ο Γιακουμάτος πάνω τους πάθαιναν καμιά ψυχολογική στέρηση; Για τέτοια ήμασταν; Να τρέχουμε σε ψυχίατρους τις καρέκλες;

Είναι άλλος ένας που μπροστά στο κομματικό συμφέρον (;) και το προσωπικό άφησαν την χώρα να οδηγηθεί στο γκρεμό. Όπως και η Ντόρα και οι υπόλοιποι που τώρα τα βάζουν με την πολιτική του Κωστάκη.

Όσο για το αντίπαλο δέος, τον Γιωργάκη, αυτός είχε τον ρόλο να μας αποτελειώσει. Δεν χρειαζόταν κανένας Στρος Καν για να μας πει ότι ήταν προσχεδιασμένος ο θάνατος της χώρας και των πολιτών της.

Απλή αριθμητική να ξέρει κάποιος και απλή λογική για να κατανοήσει θα μπορούσε να καταλάβει ότι το μνημόνιο έκρυβε τέρατα. Πέρα από την οικονομική υποδούλωση.

Με δεδομένο ότι τα
νούμερα του μνημονίου δεν έβγαιναν και με δεδομένο ότι τα δάνεια που είχαμε τα ανταλλάξαμε με δάνεια με υποθήκη την δημόσια περιουσία ήταν εύκολο να καταλάβει κάποιος ότι το παιχνίδι ήταν στημένο.

Και εδώ έχουμε να κάνουμε είτε με κουτορνίθια που τους έπιασε κώτσο η τρόικα είτε με ενόχους για ξεπούλημα της χώρας (με ή άνευ των πολιτών).

Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα από τότε που δημιουργήθηκε ως κράτος δεν είχε πολιτικούς (με ελάχιστες εξαιρέσεις) που να λειτούργησαν πρώτον με γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού και δεύτερον βλέποντας τις συνέπειες των επιλογών τους μετά από 20 χρόνια.

Ο Χρυσοχοΐδης είπε ότι ο Στρος Καν δεν είναι παρθένα. Σε αντίθεση με τους πασόκους.

Που μας λένε ότι είναι παρθένες. Αλλά τους προδίδει η παρθενορραφή.

Η κόρη του επίτιμου είναι έτοιμη να συνεργαστεί με ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ. Τελικά το σύνδρομο της κυβερνητικής εξουσίας δεν το έχει μόνο ο Καρατζαφέρης…

Αλλά και αν συνεργαστεί μήπως θα καταλάβει τι γίνεται στην χώρα; Αφού ή θα ταξιδεύει ή θα διαβάζει!

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.