# #

5 Μαΐ 2011

Ομπάμα Μπιν Λάντεν. . .Η..."λυτρωση" !!!



Με μια σφαίρα στο κεφάλι η κυβέρνηση Ομπάμα σώριασε στα μαρτυρικά χώματα του Πακιστάν τον βαρώνο της Παγκόσμιας τρομοκρατίας Οσάμα Μπιν Λάντεν και για να είναι σίγουρη ότι δεν θα ξαναβγεί από καμιά σπηλιά, τον κήδεψε στη θάλασσα σαν τον William George Allum, τον εγγλέζο θερμαστή του Καββαδία. Τεράστια η επιτυχία του πρώτου αφροαμερικανού προέδρου στην ιστορία των ΗΠΑ. Και δικαιολογημένη ασφαλώς η γιορτή που έστησαν χιλιάδες αμερικανοί πολίτες έξω από τον Λευκό Οίκο, αμέσως μόλις έκλεισαν τις τηλεοράσεις ύστερα από 54 συνεχείς ώρες παρακολούθησης του πριγκιπικού γάμου, των πλέι οφ του ΝΒΑ και των τελικών του αμερικάνικου φούτμπολ. 
Η ζωή στη χώρα αλλάζει ριζικά χωρίς την παρουσία του άραβα υπερτρομοκράτη, αφού πλέον τα αμερικανάκια θα μπορούν να χαρούν άφοβα τις βόλτες με το μετρό, τους περιπάτους στην Τimes Square, να απολαύσουν τη θέα από το Empire State Building χωρίς να φοβούνται μην τους έρθει κανένα airbus στο κεφάλι αλλά και να κάνουν τα ψώνια τους στα εμπορικά της 5ης Λεωφόρου και της Bleecker Street. Μοναδικό πρόβλημα είναι ότι η ανεργία στην Αμερική καλπάζει και δεν τους έχει μείνει μία ενώ έχουν χάσει τα σπίτια και τα αυτοκίνητά τους από τις τράπεζες και κοιμούνται στις tent cities των αμερικανικών προαστίων. Δεν πειράζει όμως, ο θάνατος του Οσάμα θα δώσει στην αμερικανική οικονομία την ώθηση που χρειάζεται ώστε να επανακτήσει τα παγκόσμια σκήπτρα. Το χρέος των 14 τρισ. θα εκμηδενιστεί μέσα σε τρεις-τέσσερις μήνες και οι τραπεζίτες θα δώσουν πίσω όσα έκλεψαν από τον αμερικανικό λαό αφού επιτέλους ο «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» τελείωσε και δεν θα χρειάζεται πλέον να δανείζουν τόσα ..φράγκα στην κυβέρνηση για αεροπλανοφόρα και F16. Η ευλογημένη γη των Ηνωμένων Πολιτειών θα γίνει ξανά ένας παράδεισος ενώ ο σύντροφος Ομπάμα έχει καπαρώσει το επόμενο Νόμπελ ειρήνης. 
Ασφαλώς τα ευεργετήματα από την εξόντωση του Οσάμα δεν θα περιοριστούν στις ΗΠΑ αφού ο θετικός ψυχολογικός αντίκτυπος της ιστορικής επιτυχίας θα επηρεάσει όλο τον κόσμο. Ήδη στην Ευρώπη οι καμπάνες των καθολικών λαών χτυπούν χαρμόσυνα ενώ στο Βατικανό υπάρχει η πεποίθηση ότι ο -Άγιος πλέον- Ιωάννης Παύλος ο Β' έκανε πάλι το θαύμα του. 
Στην Ιαπωνία η είδηση του θανάτου του Οσάμα προκάλεσε κοσμοσυρροή στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα και οι Ιάπωνες έσπευσαν με παγούρια και πλαστικά μπουκάλια να πάρουν λίγα λίτρα από το ραδιενεργό νερό του διαλυμένου αντιδραστήρα εις ανάμνηση του μεσαίωνα στον οποίο είχε βυθίσει τον πλανήτη και τη χώρα τους ο στυγνός τρομοκράτης.
Στην μαρτυρική Μητέρα Αφρική, τέλος, τα εκατομμύρια παιδιά που πεθαίνουν από την πείνα και το AIDS είδαν μία αχτίδα ελπίδας να μπαίνει από τα σπασμένα παράθυρα των νοσοκομείων. Σηκώθηκαν από τα κρεβάτια του πόνου και άρχισαν να χορεύουν χορούς της φυλής τους αφού είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν να καταφθάνουν από τον Νέο Κόσμο που έχτισαν οι σκλάβοι πρόγονοί τους, πακέτα με κατεψυγμένα BigMac, εμβόλια και φάρμακα και επιτέλους θα καταφέρουν να στείλουν στο διάολο τη Unicef που τους δουλεύει ψιλό γαζί εδώ και δεκαετίες. 
Στην Ελλάδα, ο παγκόσμιος ενθουσιασμός για την εξουδετέρωση του Μπιν Λάντεν ήρθε απλώς να επιβεβαιώσει την πεποίθηση του πρωθυπουργού μας και κολλητού του Αμερικανού προέδρου, ότι η χώρα έχει μπει σε πορεία ευημερίας και ανάπτυξης μετά την σύναψη του μνημονίου και σύμφωνα με τον νόμο του Μέρφι «όταν κάτι πάει καλά, όλα πάνε καλά».
Μένει μόνο μία στενόχωρη αλλά αναγκαία εκκρεμότητα: Η δίκη και η παραδειγματική τιμωρία των ανά τον κόσμο προδοτών που σπίλωσαν την τιμή και την υπόληψη του μικρού Μπους, του Ομπάμα και των φίλων τους, τραπεζιτών και ολιγαρχών, ισχυριζόμενοι ότι εκείνοι είναι οι πραγματικοί και οι μοναδικοί παγκόσμιοι τρομοκράτες. Πήραν την απάντησή τους και ήρθε η ώρα να πληρώσουν! 
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.