# #

5 Μαΐ 2011

Λυκοφιλία με Λυκοτόμαρα…




Εχθές, ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή του απεκάλυψε το επίμαχο τμήμα της συνέντευξης του Γενικού Διευθυντή του ΔΝΤDominique Strauss-Kahn, σχετικά με το παρασκήνιο την προσφυγής και ένταξης της Ελλάδας στο ΔΝΤ. 

 Ως γνωστό, όταν είχε παιχτεί η υπόλοιπη συνέντευξη είχε αφαιρεθεί, για λόγους που μόνο οι ίδιοι πραγματικά γνώριζαν, το συγκεκριμένο επίμαχο μέρος που απεκάλυψε ο Λάκης Λαζόπουλος.


Τι λέγεται σε αυτό λοιπόν το επίμαχο μέρος… Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο φίλος μας ο Dominique Strauss-Kahn, μας πληροφορεί ότι εργάστηκαν μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου αρκετούς μήνες υπόγεια (μάλιστα αυτή είναι η έκφραση που χρησιμοποιεί) για να προετοιμάσουν το περιβόητο μνημόνιο και την ένταξη της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Όλα τα άλλα που λέει ο φίλος μας ο DominiqueStrauss-Kahn, εξ’ ίσου σοβαρά για τα γεγονότα που διαδραματίσθηκαν εκείνη την χρονική περίοδο δεν έχουν καμία σημασία. Αρκεί και μόνο αυτός ο χαρακτηρισμός που τα λέει και τα περιγράφει όλα: «υπόγεια».
Η στήλη εδώ και πολύ καιρό υποστηρίζει την θέση ότι όλα όσα έγιναν στην πατρίδα μας μετά τις εκλογές του 2009, δεν ήταν αποτέλεσμα μίας τυχαίας ιστορικής συγκυρίας αλλά ενός καλά μελετημένου σχεδιασμού, ο οποίος είναι...
 ενταγμένος στον παγκόσμιο σχεδιασμό ενός διεθνούς καπιταλιστικού κέντρου που στοχεύει και επιδιώκει την παγκόσμια κυριαρχία μέσω του ελέγχου των εθνικών κρατών από παγκόσμιους οργανισμούς όπως το ΔΝΤ η Παγκόσμια Τράπεζα κλπ.
Στα πλαίσια του ενδο-καπιταλιστικού ανταγωνισμού πολλές είναι οι δυνάμεις εκείνες που αντιδρούν σε αυτόν το σχεδιασμό και προσπαθούν είτε να διαπραγματευθούν καλύτερη θέση και περισσότερη λεία (πχ ΕΕ, Γερμανία, Ρωσία), είτε να ανατρέψουν αυτόν τον σχεδιασμό και να επιβάλουν άλλο περισσότερο ευνοϊκό για την δική τους την προοπτική (πχ κομμουνιστική Κίνα).
Έχουμε λοιπόν στην πατρίδα μας αυτή την εποχή μία κυβέρνηση η οποία στηρίζεται αποκλειστικά στο πολιτικό σύστημα, το οποίο κινείται μεταξύ της νεοφιλελεύθερης πτέρυγας της Νέας Δημοκρατίας και του εκσυγχρονιστικού τμήματος του ΠΑΣΟΚ, και ταυτόχρονα εξυπηρετεί τις ανάγκες και τον σχεδιασμό του προαναφερόμενου διεθνούς καπιταλιστικού κέντρου. Μία κυβέρνηση η οποία μέχρι σήμερα υιοθετεί και υλοποιεί ένα εμφανή αλλά και ένα υπόγειο σχεδιασμό.
Ο εμφανής σχεδιασμός φαλκιδεύει και συρρικνώνει τα δικαιώματα των εργαζομένων και της μεσαίας τάξης εν ονόματι της οικονομικής δυσπραγίας της χώρας, ενώ ο υπόγειος σχεδιασμός μεταφέρει τον πλούτο της χώρας στο εξωτερικό καθιστώντας την χώρα δέσμια και υποχείριο του συγκεκριμένου διεθνούς υπέρ-καπιταλιστικού κέντρου.
Είναι απόλυτα κατανοητό ότι όλο αυτό το εγχείρημα τίθεται συχνά εν κινδύνω από τα αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα. Τότε ανακύπτουν αποκαλύψεις σαν την χθεσινή του φίλους μας τουDominique Strauss-Kahn. Αυτούς τους φίλους διάλεξε ο Γιώργος Παπανδρέου και η υπό αυτόν ηγετική ομάδα, αυτή την τύχη θα έχουν. Θα αλληλοκαρφώνονται.
Λυκοφιλία με Λυκοτόμαρα!

http://listonplace.blogspot.com/2011/05/blog-post_9077.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.