# #

6 Μαΐ 2011

Στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία γεννήθηκε και η υπόγεια δημοκρατία. Να μας ζήσει!!!Σάλος έχει ξεσπάσει με την υπόγεια διαπραγμάτευση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Ντομινίκ Στρος Καν που αποκάλυψε ο διευθυντής του ΔΝΤ. Φανταστείτε τι έχει να γίνει μόλις αποκαλυφθεί και η υπόγεια συμφωνία Παπανδρέου-Καραμανλή για την παράδοση της εξουσίας.
Οπωσδήποτε, είναι εντυπωσιακό ένας εκλεγμένος πρωθυπουργός να λέει από τη μία στους πολίτες πως «λεφτά υπάρχουν» και πως δεν υπάρχει περίπτωση να προσφύγει η Ελλάδα στο ΔΝΤ, και ταυτόχρονα να κάνει υπόγεια συμφωνία για να υπαχθεί η χώρα στο ΔΝΤ.
Από την άλλη, αυτός ο υπόγειος τρόπος δράσης του Γιώργου Παπανδρέου δείχνει και τον τρόπο που πρέπει να δράσουν οι πολίτες. Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να δράσουν κι αυτοί υπόγεια.
Όταν ο εκλεγμένος ηγέτης μιας δημοκρατικής χώρας δρα υπόγεια και μυστικά από το λαό του, ο λαός οφείλει να ..
κάνει το ίδιο. Υπόγεια εσείς, υπόγεια κι εμείς – ίσως, με αυτόν τον τρόπο κάπου να συναντηθούμε. Άλλα θα σας λέμε ό,τι κάνουμε και άλλα θα κάνουμε.
Οι Έλληνες οφείλουν να δράσουν υπόγεια και κρυφά από τον Παπανδρέου και την κυβέρνησή του. Δεν σας λέω εδώ τι πρέπει να κάνουμε γιατί μπορεί να διαβάζουν τίποτα υπουργοί ή βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και να πάνε να τα καρφώσουν όλα στον Παπανδρέου. Έξυπνοι άνθρωποι είστε, οπότε καταλαβαίνετε τι πρέπει να κάνετε.
Στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία γεννήθηκε και η υπόγεια δημοκρατία. Να μας ζήσει.

Pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.