# #

31 Δεκ 2011

Λαϊκές συνελεύσεις στα χωριά της Πιεριας για το χαρατσι...



Image
Κατεβάστε την αφίσα σε υψηλή ανάλυση κάνοντας κλικ στην εικόνα


Γιατί δεν πληρώνουμε;


Το χαράτσι της ΔΕΗ, εκτός από το ότι είναι κοινωνικά άδικο, δεν επιβάλλεται για να αντιμετωπιστεί η κρίση ή να σωθεί η χώρα από την χρεοκοπία, αλλά για να πάρουν πίσω τα χρήματά τους οι τραπεζίτες από τα τοκογλυφικά τους δάνεια, να μην χάσουν ούτε ένα ευρώ οι μεγαλοεπιχειρηματίες από τα κέρδη τους, καταδικάζοντας όλους εμάς και τις οικογένειές μας στη φτώχια, την ανεργία και την εξαθλίωση.


Καλούμε τους Πιεριείς να μην πληρώσουν το...
χαράτσι της ΔΕΗ. Να πάρουν την υπόθεση της αντίστασης στα χέρια τους, να οργανωθούν σε επιτροπές αγώνα ανά γειτονιά, να συντονίσουν τη δράση τους, να σπάσουν το συρματόπλεγμα του φόβου, να πείσουν και τους γείτονές τους να μην πληρώσουν κι αυτοί.


Καλούμε όλους τους πολίτες της Πιερίας να νικήσουν το φόβο και να στηρίξουν το κίνημα ανυπακοής που αναπτύσσεται στο νομό μας εναντία στο χαράτσι της ΔΕΗ!


 Γιατί, μόνο όσο θα αυξάνεται ο αριθμός των πολιτών που αντιστέκονται επειδή απειλείται η υγεία τους, η οικονομική τους δραστηριότητα, η καθημερινή ποιότητα της ζωής τους και οικογένειές τους, θα αυξάνεται και η πιθανότητα υποχώρησης της κεντρικής εξουσίας. 


Τι περιμένουμε λοιπόν;


Ενωμένοι μπορούμε περισσότερα. Κανείς πλέον μόνος του. 


http://www.otoposmou.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.