# #

30 Δεκ 2011

Επιτελους, πολυ σοβαρη ενεργεια του Βενιζελου για συμμάζεμα εσόδων


Τα έσοδα του προϋπολογισμού του 2011 είναι εκτός στόχων. Η απόκλιση αυτή φέρνει νέα μέτρα ύψους 5 δις, τα οποία και φαίνονται αναπόφευκτα αν συνυπολογίσει κανείς και την απεργία των εφοριακών που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο.

Το οικονομικό επιτελείο πιστό στις εξαγγελίες Βενιζέλου για μη επιβολή νέων μέτρων, κατέληξε σε μία πολύ έξυπνη λύση προκειμένου να αποφευχθούν τα νέα χαράτσια. 


Οργανώνει...

δείπνο για απλούς πολίτες με τον Υπουργό Οικονομίας, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι έξι τυχεροί θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση.

Για να λάβει κανείς μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να συμπληρώσει την ανάλογη αίτηση που θα βρει σε όλες τις τράπεζες, να πληρώσει ένα παράβολο 150 ευρώ και έπειτα να συντάξει μία επιστολή με κολακευτικά σχόλια για τον υπουργό, την οποία και θα στείλει στο γραφείο του κ. Βενιζέλου.

Το μενού θα περιλαμβάνει σαρδέλα παστή, τόνο κονσέρβα, σκορδαλιά, ψωμί ζυμωτό με προζύμι και ούζο Μυτιλήνης με ελιές Θάσου.

 
Το γεύμα θα δοθεί στον “Καφενέ του Σωτήρη” στην Άνω Τούμπα.  Οι 6 υπερτυχεροί πολίτες θα έχουν τη χαρά να αλλάξουν χρόνο με τον υπουργό, να συζητήσουν μαζί του όλες τις εξελίξεις για το PSI, ενώ στο τέλος της βραδιάς ο υπουργός θα τους επιτρέψει να του φιλήσουν και το χέρι σε μία κίνηση ταύτισης με το λαϊκό αίσθημα.

Από την αυτοθυσία του κ. Βενιζέλου, ο οποίος θα ξοδέψει την πιο οικογενειακή βραδιά του χρόνου με τους συμπολίτες του αναμένεται να εξασφαλιστούν περίπου 4 δις καθώς εκτιμάται ότι περίπου 2 εκατομμύρια πολίτες θα κάνουν αίτηση για το Τραπέζι.

Ο ίδιος ο υπουργός δήλωσε χαρακτηριστικά ...

“Όλοι οι Έλληνες για μένα είναι σαν οικογένεια. Ο εαυτός μου, η ύπαρξη μου, ο εγκέφαλός μου είναι δοσμένος στην πατρίδα. Δε με νοιάζει τι θα απογίνω, δε με νοιάζει αν θα καταστραφώ αρκεί να σώσω την πατρίδα. Καλή χρονιά”
http://www.ellinofreneia.net/details.php?id=2494

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.