# #

30 Δεκ 2011

"Ανόητοι πολιτικοί & μαριονέτες.... δεν αλλάζουμε τίποτα"!



ImageΟι τελετές θρήνου για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ τελείωσαν και σιγά σιγά η Βόρεια Κορέα μπαίνει στην εποχή του Κιμ Γιονγκ Ουν.

 Αλλά από τα πρώτα λεπτά της ηγεσίας του νεαρού είναι σαφές ότι ξέρει μόνο ένα δρόμο:

 αυτόν της απομόνωσης που ακολούθησε και ο πατέρας του.




Ήδη, το βορειοκορεατικό καθεστώς, μέσω της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας, διεμήνυσε σε σκληρή γλώσσα ότι η πολιτική που ακολουθείται δεν πρόκειται να ..
αλλάξει ούτε κατ’ ελάχιστο.

«Δηλώνουμε με κάθε επισημότητα και περηφάνια σε όλους τους ανόητους πολιτικούς του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων και των μαριονετών που διοικούν τη Νότια Κορέα, ότι από την πλευρά μας δεν θα πρέπει να περιμένουν την παραμικρή αλλαγή στον τρόπο διακυβέρνησης», μετέδωσε το πρακτορείο KCNA.

Η Πιονγκιάνγκ δεν... ξέχασε να στείλει και ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τη γειτόνισσα Σεούλ, προειδοποιώντας την ότι θα πληρώσει για τις «αμαρτίες» που διέπραξε κατά τη διάρκεια της κηδείας του ηγέτη Κιμ Γιονγκ - Ιλ, μέσω του προδότη προέδρου της Νότιας Κορέας, Λι Μιουνγκ - Μπακ.

Η Βόρεια Κορέα απειλεί με αντίποινα τη Σεούλ προφανώς με αφορμή την αποστολή φυλλαδίων την ημέρα της κηδείας του Κιμ Γιονγκ - Ιλ, όπου γίνεται έκκληση για εξέγερση κατά της δυναστείας των Κιμ.

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.