# #

30 Δεκ 2011

Μαζικός αυνανισμός...


Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο το ότι μεγάλωσες και βαρέθηκες τα ψέμματα των mass media, λίγο το ότι είναι της μόδας, λίγο το ότι το παίζεις alternative, λίγο το ότι είσαι όλη μέρα στο facebook και λίγο το ότι αποφάσισες να δηλώνεις:


 "Εγώ δε βλέπω ποτέ τηλεόραση", σε οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια στην ενημέρωση μέσω του διαδικτύου. 


Με άλλα λόγια, ξεκίνησες το blogging ή όσο αφορά τους περισσότερους, νομίζεις ότι ξεκίνησες το blogging.

Και γιατί λέω "νομίζεις";



 Ας ρίξουμε μια σύντομη ματιά σε μερικά κορυφαία, αυτή τη στιγμή, ελληνικά μπλογκς.


 Τους κάνουμε και διαφήμιση. NewsIt, newsbomb, tvxs, Antinews, protagon.

Να σας κάνω μια ερώτηση;

Γιατί στραβώνεστε μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σας και δεν ανοίγετε απλά τη γαμημένη την τηλεόραση;


 Σε κάθε περίπτωση το να ακούς είναι πολύ πιο εύκολο από το να διαβάζεις. Οι ίδιοι τύποι που τα τελευταία 20 χρόνια σας "παπάτζωναν" μέσα από δελτία ειδήσεων, πολιτικές συζητήσεις, εκπομπές ψυχαγωγίας αμερικανικού τύπου κτλ, οι ίδιοι τώρα, επειδή προφανώς κατάλαβαν που πάει το πράμα, αποφάσισαν να κάνουν ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΟ ΊΔΙΟ, μέσω του διαδικτύου. 


Ούτε μετανόησαν, ούτε αλλαξοπίστησαν, ούτε έγιναν "υπέρμαχοι της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας".


 Έχουν ακόμα και σήμερα τα ίδια αφεντικά και είναι το ίδιο αμείλικτοι με τότε. 


Είναι αυτοί που σας πούλησαν τη φούσκα του χρηματιστηρίου, αυτοί σας θέτουν καθημερινά εκβιαστικά διλήμματα, αυτοί που παίρνουν τη μηνιαία τους επιταγή από τα πολιτικά καθάρματα που γονάτισαν τη χώρα, αυτοί που αποφάσισαν πως η τηλεοπτική διαπαιδαγώγηση των Ελλήνων πρέπει να περιλαμβάνει σοκαριστική βία, μπόλικο σεξ και κανένα σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες, είναι αυτοί που δεν τους καίγεται καρφί το τι θα γίνει με τις ζωές μας.

Αν αυτό επιλέγετε σαν εναλλακτική πληροφόρηση αγαπητοί αναγνώστες, ε τότε άι γαμηθείτε κ εσείς και αυτοί που διαβάζετε, έτσι ώστε να συμφωνεί και η στάση σας με την προβαλλόμενη κουλτούρα των επωνύμων δημοσιογραφίσκων.

Α και για να μην το ξεχάσω. Η τακτική αυτών των υποτιθέμενων ελεύθερων μέσων ενημέρωσης δε διαφέρει πολύ από αυτή των τηλεοπτικών ειδήσεων.



 Όποιος κατάλαβε κατάλαβε, οι υπόλοιποι πατήστε το 4 στην τηλεόραση.


 Εκεί δεν έχετε το Mega?

 

1 σχόλιο:

  1. Αυτα ειναι τα μπλογκ που διαβαζεις εσυ αισχρολογε μαλακα, εμεις οι ελληνες εχουμε τα δικα μας. Εσυ και οι ομοιοι σου διαβαζετε τα μπλογκ αυτων που "βγαινουν" με την μαμα σου. Οχι για κακο βρε αδερφε, για κουβεντουλα, και οταν τελειωσουν ντυνεται [η μαμα σου] και φευγει.
    Καλα Ηλιουγεννα εβραιοανεθραμενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.