# #

31 Δεκ 2011

Θα γλυτωσουν οι συγχρονοι Εφιαλτες ???


ΚΡΥΠΤΕΙΑ: Οι Αόρατοι Φύλακες.


Η ΚΡΥΠΤΕΙΑ λοιπόν, για όσους, ανεπίτρεπτα, δε γνωρίζουν, η Κρυπτεία μας έρχεται από την Αρχαία Λακεδαίμονα. Ήταν η Μυστική Υπηρεσία της εποχής, επιφορτισμένη με τη Φύλαξη της Λακεδαίμονος από εσωτερικούς στην αρχή εχθρούς, όπως οι είλωτες, και αργότερα και από εξωτερικούς εχθρούς. 
Ήταν η ίδια Ομάδα που μετά από χρόνια παρακολούθησης, εκτέλεσε παραδειγματικά τον Εφιάλτη, ή Επιάλτη, τον Γεφυραίο χωλό (κουτσό στην πιο ... Μυστική Παράδοση) που πρόδωσε στους Πέρσες το μονοπάτι των Θερμοπυλών, με αποτέλεσμα τη σφαγή των 301 Σπαρτιατών και 700 Θεσπιέων. 

Το 480 π.Χ. ένας Γεφυραίος, ο γνωστός Επιάλτης, πρόδωσε την Ελλάδα στον ξένο κατακτητή, με αποτέλεσμα να θυσιασθεί η αφρόκρεμα της Ελληνικής νεολαίας. Ο προδότης πληρώθηκε πλουσιοπάροχα από τους Πέρσες, οι οποίοι και του έδωσαν καταφύγιο. 

Το 469 π.Χ. μας αναφέρει ο Ηρόδοτος ότι ο Επιάλτης γύρισε στην πατρίδα του όπου και δολοφονήθηκε από κάποιον Αθηνάδη. Ο Ηρόδοτος υποσχέθηκε ότι αργότερα στην ιστορία του θα αποκάλυπτε τα περιστατικά γύρω από αυτή την παραδειγματική τιμωρία. 
Ποτέ δεν το έκανε... η Κρυπτεία τον προειδοποίησε... 

Για 11 ολόκληρα χρόνια η Κρυπτεία διατηρούσε Κλιμάκιο στο Καλλίδρομο, ο Αθηνάδης είχε στήσει μια νέα ζωή εκεί, αλλά περίμενε... η Νέμεσις θα έπρεπε να αποδωθεί. Όπως και έγινε, και η Λακεδαίμονα, πόλη του Λύκου, τον τίμησε ιδιαίτερα για την επιβολή του Νόμου στον προδότη. 

Η Κρυπτεία είχε μάτια σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο. 
Κάτι που δεν είναι και τόσο γνωστό στους διάφορους "ερευνητικούς" κύκλους, είναι ότι ο θεσμός της Κρυπτείας ενέπνευσε τον Hasan i Sabbah, γνωστότερου και ως "Γέρος του Βουνού", να ιδρύσει το γνωστό Τάγμα των Hashshashins, ή Ασσασίνων. 
Στην Ιαπωνία η κάστα των Ninja έπαιρνε την ίδια εκπαίδευση με τους Λακεδαιμόνιους... 

Το 2011 μ.Χ. οι κουστουμαρισμένοι προδότες της Ελλάδας κατέχουν πια θεσμικές θέσεις, η συναλλαγή με τον εχθρό γίνεται μπροστά στις κάμερες της τηλεόρασης. 
Σχεδόν όλοι έχουν αγοράσει σπίτια σε χώρες του Εξωτερικού, μιας και όταν θα επιτελέσουν το έργο τους, τον εξευτελισμό της Ελλάδος για πέντε-έξι δανεικά δισεκατομμύρια Ευρώ, όχι για να μην πεινάσουν οι πολίτες, αλλά για την πληρωμή τόκων προηγούμενων «αεριτζίδικων» δανείων, θα το σκάσουν στις χώρες τα συμφέροντα των οποίων πρεσβεύουν. 

Οι προδότες που άνοιξαν την Κερκόπορτα της Ελλάδος θα φύγουν στο Εξωτερικό, αφήνοντας μια Ελλάδα την οποία ορκίστηκαν ΨΕΥΔΩΣ να υπηρετούν, με υψηλότατους μάλιστα μισθούς, να αιμορραγεί. Όπως έκανε κάποτε και ο Εφιάλτης και πως κατέληξε στο τέλος...

Μόνο που τώρα πια η Κρυπτεία έχει ακόμα ένα εφόδιο στη "φαρέτρα" Της. 

Μιλά άψογα και ξένες γλώσσες... 

© Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος

2 σχόλια:

  1. Χωριά με βίλλες στην Ελβετία κτίστηκαν για σκοπό τη κατά συρροή δωροδοκία πολιτικών πολλών χωρών.

    Πολυκατοικίες στο Λονδίνο είναι κτισμένες για τον ίδιο σκοπό.

    Για πόσο καιρό θα μείνουν κρυφά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.