# #

21 Ιουν 2010

Χαπι κατα της προωρης εκσπερματισης....

Κυκλοφόρησε στη Βρετανία το χάπι Priligy για την καταπολέμηση της πρόωρης εκσπερμάτωσης, ενώ ήδη είναι στην αγορά πολλών Ευρωπαϊκών χωρών. Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun το Priligy συνιστάται 1 με 3 ώρες πριν τη σεξουαλική δράση και βοηθά τους άνδρες να κρατήσουν ψηλά τη σημαία 3πλάσια από το κανονικό.

Το χάπι στην ουσία τροποποιεί τα επίπεδα της χημικής ουσίας σεροτονίνης με αποτέλεσμα να μπορεί να ελέγξει την ώρα της κορύφωσης. Ωστόσο, είναι ακριβό, κοστίζει 76 λίρες το ένα πακέτο των τριών δισκίων (30mg).

H πρόωρη εκσπερμάτιση είναι ......
σύνηθες σεξουαλικό πρόβλημα των ανδρών και ιδιαίτερα των Βρετανών, καθώς το 30% δεν μπορεί να κρατήσει τις ορμές του. Ωστόσο, οι μισοί είναι...
πεπεισμένοι ότι δεν υπάρχει θεραπεία.

Υπάρχουν βέβαια ποικίλοι μέθοδοι αντιμετώπισης της πρόωρης εκσπερμάτισης από τοπικά αναισθητικά, κρέμες μέχρι και παραδοσιακές συμβουλές της γιαγιάς που συνιστά μικρά διαλείμματα για ξεκούραση και πάλι απ΄την αρχή.

Ωστόσο, όλα έχουν αποδειχθεί ότι έχουν περιορισμένη επιτυχία. Το Priligy, αναμένεται να γίνει ιδιαιτέρως δημοφιλές, ενώ συνίσταται για άνδρες από 18 έως και 64 ετών.Read more: http://www.enimerwsi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.