# #

22 Ιουν 2010

Επιθυμείτε η Δανία να καταλήξει σαν την Ελλάδα;

Ενώ δεν έχουν κοπάσει ακόμα οι εθνικιστικές κορώνες κι οι διαμαρτυρίες των ελληναράδων εξ αιτίας τού δάκτυλου τής Αφροδίτης στο Γερμανικό περιοδικό Focus (βλ. τα άρθρα τής "Ελεύθερης Έρευνας": Σας πήραν είδηση ρεεε! και Από την Αφροδίτη τής Μήλου στην... κυρά-Πόπη τής Νάξου) νέα σφαλιάρα έρχεται στη χρεωκοπημένη Ρωμιοσύνη, αυτή τή φορά από τη Δανία. Στη διαδικτυακή τηλεόραση .....
τής εφημερίδας Β.Τ. και στο πλαίσιο τής νέας διαφημιστικής εκστρατείας τού κυβερνητικού κόμματος των Συντηρητικών έχει αναρτηθεί το παρακάτω βίντεο από τη σελίδα τού εν λόγω κόμματος στο Facebook, με τίτλο: «Αποφύγετε την ελληνική κατάληξη!»












Ο εικονιζόμενος στο βίντεο κύριος, που παίζει στο μπουζούκι τον Ζορμπά, είναι ο πρόεδρος τού Σοσιαλιστικού Λαϊκού Κόμματος. Στο κείμενο, που συνοδεύει το βίντεο, αναφέρονται τα εξής: «Επιθυμείτε η Δανία να καταλήξει σαν την Ελλάδα; Θα ήταν πολύ αστείο, εάν δεν ήταν αρκετά σοβαρό. Οι οικονομικές προτάσεις τής Helle Thorning Schmidt και τού Villy Søvndal μπορούν να μας οδηγήσουν σε μία άμεση καταστροφική κατάληξη, όπως αυτήν της Ελλάδας. Φανταστείτε, για παράδειγμα, ότι ξυπνάτε το πρωί και το όριο συνταξιοδοτήσής σας έχει αυξηθεί, ενώ το ίδιο βράδυ έχει μειωθεί και η σύνταξή σας κατά 10%. Εάν είστε δημόσιος υπάλληλος, τότε φανταστείτε, ότι ο μισθός σας μειώνεται κατά 14%. Όλα αυτά συνέβησαν στην Ελλάδα. Φέτος, αναμένεται η κρίση να κοστίσει στην Δανία σχεδόν 100 δις κορώνες. Παρ΄ όλα αυτά, η Helle Thorning Schmidt και ο Villy Søvndal θέλουν να αναβάλουν την πληρωμή τού λογαριασμού και να έχουμε την ίδια κατάληξη με την Ελλάδα. Θα το ριψοκινδυνεύσετε; Εμείς οι Συντηρητικοί θέλουμε να πληρώσουμε το λογαριασμό, τώρα. Αποφύγετε την ελληνική κατάληξη!»



* * *

Όσοι είναι ευχαριστημένοι απ΄ τη μίζερη και παρακμασμένη ρωμαίικη ζωή τους, ας συνεχίσουν την αρρωστημένη πορεία προς τα βάραθρα τής κατάντιας και τής παρακμής, που τους οδηγεί η εξαθλιωμένη Ρωμιοσύνη. Όσοι όμως προβληματιστούν και κοιτάξουν τους εαυτούς τους στον καθρέπτη, θα δουν αυτό το μέγεθος τής κατάντιας μας, την Ρωμαίικη decadence.
http://www.freeinquiry.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.