# #

5 Σεπ 2012

Αναρχικός και ο Σαμαράς???


Αναρχικός και ο Σαμαράς

Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης –η Τρόικα δηλαδή- σχεδιάζει την επιβολή ενιαίου φόρου κατοχής ακίνητης περιουσίας, οπότε οι Έλληνες θα γίνουν ενοικιαστές στα ίδια τους σπίτια. 

Το επόμενο σχέδιο της κυβέρνησης είναι να βάλει τους Έλληνες να αγοράσουν ξανά τα σπίτια τους. 

Η ιδιοκτησία είναι κλοπή –όπως είπε ο Προυντόν-, οπότε θέλω να χαιρετίσω το δίκαιο σχέδιο της κυβέρνησης για επιβολή φόρου στους ιδιοκτήτες σπιτιών.

Ήξερα πως θα έρθει μια μέρα που θα τιμωρηθούν όλοι αυτοί που μάζευαν και έκλεβαν χρήματα για να αγοράσουν σπίτια, και θα δικαιωθούμε όλοι εμείς που τα τρώγαμε στις...

πουτάνες.

Απλά, δεν είχα φανταστεί ποτέ πως αυτό θα συνέβαινε με κυβέρνηση στην οποία ηγείται η Νέα Δημοκρατία. Πάντα οι αστοί μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις. Μπράβο τους.

Θέλοντας να συνεισφέρω στο αναρχικό πνεύμα της κυβέρνησης, προτείνω την κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας. Στη βράση κολλάει το σίδερο.

Δεν χρειάζονται αναλύσεις έφτασε η ώρα να καταργηθεί η ατομική ιδιοκτησία στην Ελλάδα.

Όλα τα σπίτια θα περιέλθουν στο Κράτος, το οποίο θα αναλάβει να τα αναδιανείμει στους Έλληνες. Δεν μπορεί κάποιος να έχει 100 σπίτια και ο άλλος –δηλαδή εγώ- να μην έχει κανένα.

Φυσικά, κάθε κάτοικος της Ελλάδας θα δικαιούται να έχει ένα σπίτι για όλη τη διάρκεια της ζωής του. Το σπίτι αυτό δεν θα μπορεί να το μεταβιβάσει σε κανέναν.

Ως εμπνευστής και πρωτοπόρος στην ιδέα κατάργησης της ατομικής ιδιοκτησίας στην Ελλάδα και στο δικαίωμα του κάθε Έλληνα να έχει ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του στη διάρκεια της ζωής του, θα συμφωνείτε πως είναι δίκαιο να επιλέξω το σπίτι στο οποίο θα κατοικώ.

Λοιπόν, θέλω ένα σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Έχω βρει ένα πολύ ωραίο. Δεν πρόκειται να ξεσπιτώσω τον ιδιοκτήτη του. Είναι στη φυλακή.


ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ

RAMNOUSIA
 

1 σχόλιο:

  1. ΣΩΣΤΟΣ, ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ !!!!
    κι αν δε σε πειράζει , πολύ θα ήθελα να είμαστε και γείτονες στο διπλανό σπίτι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.