# #

6 Σεπ 2012

Να χαλαρώσουμε?


ΤΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν πολλές φορές λεπτομέρειες που οι εικονιζόμενοι δεν περίμεναν ώστε να φροντίσουν  τις κρύψουν.
Υπάρχουν αρκετοί μάλιστα που με επιμονή και υπομονή ψάχνουν με μεθοδικότητα και βρίσκουν σε ταινίες ανακολουθίες που υπάρχουν σε σχέση με το θέμα και την εποχή που διαδραματίζεται η υπόθεση.

 Τώρα εάν κυκλοφορείς ημίγυμνος στο σπίτι το πιο αθώο που μπορεί να σου συμβεί είναι να αποκτήσεις θαυμαστές από την τηλεόραση ...  
 αλλά αν κυκλοφορείς γυμνός και θέλεις να φωτογραφίσεις τον σκύλο σου ή το στολισμένο σαλόνι σου πρέπει να προσέχεις την αντανάκλαση σου και βέβαια να μην έχεις την ατυχία να πιάσει φωτιά το σπίτι σου όταν είσαι με την περιβολή του Αδάμ.


 Ένας ωραίος κώλος πάντα προκαλεί το ενδιαφέρον του ανδρικού κοινού αν αποκαλυφτεί ξαφνικά τυχαία μπροστά σου φωτογραφίζοντας ένα γεφύρι, είτε σε έκθεση ηχητικών συστημάτων αλλά ακόμα και ενός γαμπρού μόλις παντρεύτηκε !
Αλλά άντε μετά να πείσεις την σύζυγο πως εσύ το γεφύρι φωτογράφιζες! Το πρόβλημα βέβαια είναι  όταν επιδείξει το ίδιο ενδιαφέρον και ένα λιοντάρι!

Βέβαια το γυναικείο κοινό ενώ δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ακόμα και για τον άψογο κώλο ενός  αγάλματος επιδεικνύει  ιδιαίτερο ενδιαφέρον  για τα έμπροσθεν ανάγλυφα προσόντα του !


 Αλλά και η φωτογράφηση της φύσης καθώς περνάς με το τραίνο μπορεί να έχει απρόβλεπτα στιγμιότυπα είτε φωτογραφίζεις χαμηλά  ένα δάσος είτε ψηλά τον γαλανό ουρανό !


 Εκεί δε που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι ότι ο φωτογράφος δεν πρέπει να ασχολείται μόνο με αυτούς που φωτογραφίζει αλλά και τι άλλο υπάρχει στο φόντο για να μην βρεθεί εκ των υστέρων προ εκπλήξεων!
 
 Εκεί πάντως που δεν μπορεί να κάνει κανείς τίποτα είναι σε εκείνες τις φωτογραφίες που βγαίνουν αυτόματα σε διάφορα show που υπάρχουν σε χώρους σαν την Disneyland και περνάς από διάφορα σημεία με βαγονέτα οπότε ξαφνικά ανάβει ένα φλας και φωτογραφίζει τους επιβάτες .
Βγαίνοντας και παίρνοντας την φωτογραφία στα χέρια σου κοιτάς πως έχεις βγει και τρέχεις συνήθως να προλάβεις κάποιο άλλο θέαμα.
Στο σπίτι όμως όταν παρατηρείς  με την ησυχία σου την φωτογραφία τότε μένεις έκπληκτος από αυτό που βλέπουν τα μάτια σου!

 Πάντα είχα την απορία αν οι λευκές κάλτσες που φοράνε οι εύζωνοι μας είναι μέχρι τον μηρό ή σαν τα γυναικεία καλσόν οπότε μπορούν και να μην φοράνε σώβρακο.
Πάντως από ότι φαίνεται όσοι φοράνε κιλτ  μάλλον αποφεύγουν να φορέσουν σώβρακο  ακόμα και αν κάθονται δίπλα στην βασίλισσα !

 Η βασίλισσα αν έχει χιούμορ μπορεί όταν θα είδε αργότερα την φωτογραφία να γέλασε, αυτός όμως που διατήρησε το βρετανικό του φλέγμα  και δεν γέλασε παρά την εμφανή του αμηχανία ήταν ο Κάρολος όταν στην Αφρική βγήκε φωτογραφία με αυτόν τον κούκλο!
Το έγραψε μετά από πολύ σκέψη ο αθεόφοβος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.