# #

8 Σεπ 2012

Λείπει τ όνομά σου...


2.500 ακόμα για να φτάσουμε τις 20.000!

2.500 ακόμα για να φτάσουμε τις 20.000!

Η νέα καλλιεργητική περίοδος ξεκινάει στη χώρα μας. Χρειαζόμαστε ακόμα 2.500 υπογραφές για να φτάσουμε το στόχο των 20.000 και το δικό σου όνομα λείπει. Δεν θα σου πάρει πάνω από ένα λεπτό για να το συμπληρώσεις ώστε να στείλουμε ΤΩΡΑ μαζί ένα ηχηρό μήνυμα στις εταιρείες παραγωγής ζωικών προϊόντων που δραστηριοποιούνται στην ..
Ελλάδα:
Επενδύστε στη χώρα μας και στην καλλιέργεια ντόπιων καθαρών ζωοτροφών! Μην πετάξετε για ακόμα μια χρονιά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για εισαγωγές σόγιας, που είναι τις περισσότερες φορές μεταλλαγμένη.
Σε μια περίοδο οικονομικής και διατροφικής κρίσης, οι εταιρείες παραγωγής ζωικών προϊόντων δεν έχουν άλλο χρόνο για χάσιμο. Η καλλιέργεια και χρήση ελληνικών ζωοτροφών είναι αυτό που θα εξασφαλίσει πραγματικά 100% ελληνικά ζωικά προϊόντα, χωρίς μεταλλαγμένα. Όχι οι πολυδάπανες τηλεοπτικές διαφημίσεις και οι γαλανόλευκες σημαίες που πολλές από τις εταιρείες σπεύδουν να τοποθετούν στις συσκευασίες τους.
Παραδοσιακά κτηνοτροφικά φυτά αντί για εισαγόμενη μεταλλαγμένη σόγια στις ζωοτροφές, σημαίνει:
1. καλύτερο περιβάλλον και προστασία της υγείας μας, αφού απαιτούν ελάχιστα ως καθόλου φυτοφάρμακα και λιπάσματα,
2. ανταγωνιστικά ελληνικά ζωικά προϊόντα.
3. ανάπτυξη και δουλειές στην περιφέρεια και την ύπαιθρο.
Την επιτακτική ανάγκη για ταχεία στροφή της χώρας μας στην παραγωγή ντόπιων ζωοτροφών επιβεβαιώνει και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Μάλιστα διαβεβαιώνει ότι υπάρχουν εργαλεία διαθέσιμα για να στηριχθεί αυτή η μορφή πρωτογενούς παραγωγής.
Τι περιμένουν λοιπόν οι εταιρείες; Να συνεχίσουν να εκτινάσσονται οι τιμές της εισαγόμενης και συχνά μεταλλαγμένης σόγιας που θα επιβαρύνει κι άλλο την τιμή του τελικού ζωικού προϊόντος που αγοράζουμε;
Υπόγραψε τώρa
Υ.Γ. Αν δεν έχεις υπογράψει ακόμα γιατί δεν σ’ ενδιαφέρει το θέμα, αφιέρωσε 2 λεπτά και απάντησε αυτές τις 5 ερωτήσεις για να σου στέλνουμε μόνο τα email τα οποία βρίσκεις ενδιαφέροντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.