# #

6 Σεπ 2012

Οι τρεις σωματοφύλακες των τριών νενέκων...


Ζούμε πρωτοφανείς ημέρες αναταραχής και αγωνίας της Ελληνικής κοινωνίας η οποία δέχεται μια ανελέητη επίθεση από τους Γερμανοτσολιάδες της Μέρκελ, του Σόιμπλερ και του μπασταρδοβιετναμέζου Ρέσλερ.

Ο κ. Σαμαράς ή Κωλοτούμπας ή Κομανέντση (χαρακτηρισμός του Χάρρυ Κλυνν) επανάφερε το γνωστό δίλλημα (απειλή) των τελευταίων 2,5 χρόνων … Ευρώ ή Δραχμή! 

Ένα δίλημμα το οποίο λειτουργεί ως αιχμή του δόρατος για να ξιφουλκούν εδώ και καιρό τα εργασιακά δικαιώματα, την μείωση των μισθών και συντάξεων, την υποβάθμιση της υγείας, της παιδείας αλλά κυρίως την ελπίδα και την προσδοκία για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Οι Έλληνες και η Ελλάδα έχουν μετατραπεί πλέον σε κρανίου τόπου όπου η κάθε κοινωνική ομάδα προσπαθεί να κρατήσει όσα της απέμειναν από την επέλαση των πλιατσικοδόρων και των δωσίλογων οι οποίοι εντέχνως εδώ και καιρό προκάλεσαν την πολυδιάσπαση της κοινωνικής συνοχής ρίχνοντας με Γκαιμπελίστικες μεθόδους τους σπόρους της διχόνοιας, της αντιζηλίας και της έχθρας, του ενός εναντίον του άλλου.

Έχω την αίσθηση όμως ότι (εσκεμμένα και για ανιδιοτελή σκοπό) τρεις ομάδες θα μείνουν αλώβητες ή θα υποστούν τις λιγότερες απώλειες για να συνεχίσουν να στηρίζουν αυτά τα “αποβράσματα”.

Θα μπορούσαμε να τις παρομοιάσουμε και με τους τρεις σωματοφύλακες για την εκάστοτε εξουσία και είναι:

Οι Εφοριακοί για να συνεχίσουν να μαζεύουν τα χρήματα για τους δανειστές.
Οι Δικαστικοί για να συνεχίσουν να κάνουν τα στραβά μάτια στις κατάφωρες νομικές και συνταγματικές παραβιάσεις των πολιτικών απατεώνων και τέλος οι Αστυνομικοί για να συνεχίσουν να μας δέρνουν με τα ΜΑνΤρόσκυλα τους όταν διαμαρτυρόμαστε με απεργίες και πορείες!

Υποσημείωση
Εύχομαι οι παραπάνω ομάδες να μην λιποταχτήσουν αν τους ικανοποιήσουν τα συντεχνιακά τους αιτήματα αλλά να μείνουν αλληλέγγυοι στον αγώνα όλων μας ενάντια στο σύγχρονο … Φασισμό!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιος
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.