# #

8 Σεπ 2012

Έκτακτη είδηση: Η Χάγη έπραξε το αναμενόμενο !


 Χώρισε την υπόθεση και σχεδόν την απέρριψε ….

Σας παρακαλώ να κάνετε υπομονή και να διαβάσετε όλο το κείμενο. Η υπόθεση μας αφορά όλους και για να μπορεί ο καθένας να πάρει την απόφασή του σχετικά με το πως θα αντιδράσει στη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, πρέπει να είναι ενημερωμένος όσο  καλύτερα γίνεται. Για την οικονομία του χρόνου δημοσιεύω μια επιστολή την οποία αρκετοί από εσάς έχετε λάβει υπό αυτή την μορφή η σε κάποια παραλλαγή και προσθέτω τα νέα δεδομένα
Ιστορικό : 
Στις 29 Ιουλίου 2010, μαζί με ένα φίλο, κάναμε μήνυση σε ολόκληρη την αναθεωρητική βουλή (2001 – 2004) λόγω  θέσπισης της πλήρης ατιμωρησίας των υπουργών, αλλιώς νομιμοποίηση του εγκλήματος. 
Το 2011 όταν άρχισε η προκαταρκτική εξέτασή της, μήνυσα τον Γ. Παπανδρέου για έσχατη προδοσία και απέδειξα ότι η χώρα δεν..
εκπροσωπήθηκε νόμιμα κατά την σύναψη της δανειακής σύμβασης, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή είναι ανυπόστατη όπως είναι και οι υπόλοιπες συμφωνίες που έκλεισε η κυβέρνηση Παπανδρέου. 
Αυτή την μήνυση την έκανα μόνη μου γιατί ο φίλος μου δεν μπόρεσε πια να υποστεί τα έξοδά της. Τον Οκτώβριο του 2011, καλώς ή κακώς δεν έχει σημασία,  έγινε προσφυγή στην Χάγη όπου καταγγέλθηκαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία των Ελλήνων. 
Για να ενισχύσω αυτή την προσπάθεια, τον Μάρτιο του 2012 έστειλα και εγώ μια καταγγελία που εμπεριείχε καινούργιους, πρόσθετους ισχυρισμούς και αποδεικτικό υλικό. Μετά από αυτό και επειδή αν κανένας δεν ξέρει ότι φτάσαμε εκεί είναι σαν να μην έγινε καμία προσφυγή, δημοσίευσα στο διαδίκτυο ένα ηλεκτρονικό αίτημα με κύριο στόχο την γνωστοποίηση της πραγματικής κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα και των αμυντικών κινήσεων μας. 
Ο αριθμός των υπογραφών  λέει στον εισαγγελέα πόσοι έλαβαν γνώση αυτών των πραγμάτων και αν είναι αρκετά μεγάλος, μάλλον θα τον εμποδίσει να θάψει η να χωρίσει την υπόθεσή μας. Μετά την δημοσίευση του  αιτήματος, στάλθηκε στην Χάγη και τρίτη προσφυγή η οποία εμπλουτίζει τις προηγούμενες. ( Το ότι οι 3 προσφυγές διαφέρουν είναι λογικό και χρήσιμο.  
Εμείς, αυτοί που προσφύγαμε στην Χάγη, είμαστε μάρτυρες και θύματα ή υποψήφια θύματα  του ίδιου εγκλήματος, το οποίο όμως περιγράψαμε στις αρμόδιες Αρχές σύμφωνα με την αντίληψη, την εμπειρία και τις δυνατότητες που ο καθένας είχε. Εκείνος όμως που πρέπει να ερευνήσει την υπόθεση και να βρει τους δράστες είναι ο Εισαγγελέας. Όχι εμείς. Εμείς απλά τον ενημερώσαμε και τον βοηθάμε δίνοντάς του όσο περισσότερα στοιχεία μπορούμε. )
Όσον αφορά τις δικές μου νομικές (και όχι μόνο) κινήσεις, η κεντρική γραμμή στην οποία στηρίζονται είναι λίγο πολύ αυτή : η Ελλάδα είναι το καλύτερο οικόπεδο του κόσμου, λεφτά υπάρχουν αν θέλει κανείς να τα βρει και ο ΓΑΠ με τις προεκλογικές δηλώσεις ( λεφτά υπάρχουν ΕΑΝ …. και Εάν …   κλπ) απέδειξε ότι ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει για να τα βρει ( γι΄αυτό τον ψήφησε άλλωστε ο κόσμος και όχι λόγω ηλιθιότητας) , η ελληνική κρίση είναι τεχνιτή και η ευθύνη ανήκει στους Έλληνες πολιτικούς ( κυρίως Γ Παπανδρέου) οι οποίοι πληρώνονται από τους Έλληνες φορολογουμένους να υπηρετήσουν το λαό και να προστατεύουν τα συμφέροντα της χώρας και όχι να παραχωρήσουν την εθνική κυριαρχία, να πάρουν μίζες, να ζητήσουν δανεικά υπέρογκα ποσά που δεν χρειαζόμαστε αλλά τα οποία  εμείς πρέπει να ξεπληρώσουμε, να καταστρέψουν την ελληνική οικονομία, να παραιτηθούν  για λογαριασμό μας  από την προστασία της εθνικής περιουσίας από το διεθνές δίκαιο και να εκτελέσουν καταστροφικά σχέδια κατά της Ελλάδας και του ελληνισμού.  Το ότι υπάρχει σχέδιο το απέδειξα και εγώ και πάρα πολλοί άλλοι, μέσω μηνύσεων για έσχατη προδοσία, μέσω αρθρογραφίας κλπ. Η έσχατη προδοσία ισοδυναμεί με ανατροπή του πολιτεύματος και γι΄αυτό ζήτησα επανειλημμένα την άμεση αποκατάστασή του με παρέμβαση της δικαιοσύνης και σύλληψη των δραστών. Εάν δεν γίνει πρώτα αυτό, τίποτα άλλο δεν μπορεί να γίνει.  Κυβέρνηση δωσίλογων δεν έχει δικαίωμα να πάρει αποφάσεις και οτιδήποτε υπογράφει είναι ανυπόστατο ή άκυρο. Αν τους αφήνουμε όμως να συνεχίσουν, η βλάβη θα είναι ανεπανόρθωτη.  Όσο για το χρέος ( κυρίως βάση της μήνυσης που έκανα στον  ΓΑΠ άλλα και βάση άλλων μηνύσεων), μεγάλο μέρος του είναι προϊόν εγκληματικής πράξης και δεν επιβαρύνει τον Ελληνικό Λαό αλλά τους δράστες.
Από την αρχή σχεδίασα (κατά δύναμιν)  τις κινήσεις που κάνω, ώστε να στηρίζουν η μια την άλλη, αλλά να στηρίζουν και όλες τις υπόλοιπες προσπάθειες που έγιναν από το 2009 και έπειτα. Το ηλεκτρονικό αίτημα είναι το κερασάκι στην τούρτα και όπως σε μερικούς από εσάς είπα ανοιχτά όταν σας ζήτησα βοήθεια, αποσκοπεί και σε κάτι άλλο εξίσου σημαντικό : προσπαθεί να ενώσει τις προσφυγές και να εμποδίσει έτσι τον εισαγγελέα να τις εξετάσει χωριστά, σαν να είναι θέμα προσωπικής διαφοράς του καθενός και όχι έγκλημα που διώκεται αυτεπάγγελτα. Τέλος, για την ενίσχυση όλου του “ελληνικού πακέτου” και την προβολή του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έστησα και ένα μπλογκhttp://justiceforgreece.wordpress.com όπου συγκεντρώνω όλες τις νομικές κυρίως πρωτοβουλίες και αποδεικτικό υλικό (About)
Αναφορικά με το καταλογισμό των ευθυνών τώρα, στράφηκα πάντα κατά της ελληνικής κυβέρνησης και των ελλήνων πολιτικών επειδή για μένα αυτοί είναι οι κύριοι υπεύθυνοι και όχι η τροικα, η μοικα, το δντ και δεν συμμαζεύεται. Όταν όλοι φταίνε κανείς δεν φταίει, στην δημοκρατία και στο ποινικό δίκαιο δεν υπάρχουν συλλογικές αλλά ατομικές ευθύνες και εγώ δεν πληρώνω το δντ ή την νέα τάξη  να κυβερνήσει την Ελλάδα, αλλά την “ελληνική” κυβέρνηση που ορκίστηκε κιόλας να ασκήσει ευσυνείδητα θα καθήκοντα της και να τηρήσει το Σύνταγμα της Ελλάδας. Όχι της νέας τάξης, ούτε των τραπεζιτών ούτε κάποιας άλλης χώρας. Λέγοντας ως Έλληνας πολίτης ότι άλλοι φταίνε, είναι για μένα σαν να πεις ότι για μια φοβερή επιδημία που θερίζει ευθύνονται οι μύγες που την μετέδωσαν και όχι αυτοί που γέμισαν τον τόπο ακαθαρσίες και τις προσκάλεσαν για φαγοπότι. Μύγες πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν, αλλά οι επιδημίες δεν θερίζουν παντού. Βλέπε την περίπτωση της Ισλανδίας. Πήγε να ξεσπάσει φοβερή επιδημία, καθάρισαν οι άνθρωποι τον τόπο και τώρα είναι μια χαρά στην υγεία τους. Επί τις ευκαιρίας, “καθάρισαν” βέβαια και μερικές μύγες ….
Να το πω και αλλιώς : Ας υποθέσουμε ότι ένας  βασιλιάς προκαλεί μια εχθρική επίθεση κατά της χώρας του και όταν αυτή πραγματοποιείται, όχι μόνο ότι  δεν στέλνει στρατό στα σύνορα, ότι δεν σηκώνει τα αεροπλάνα του  και δεν χρησιμοποιεί το ναυτικό του, αλλά αφοπλίζει το στρατό, αφήνει νηστικούς τους στρατιώτες και χαλάει τις σχέσεις με όλους τους συμμάχους. Ποιος φταίει και ποιος είναι ο πραγματικός εχτρός ;;;; Ο σημαντικότερος. Ο βασιλιάς ή κάποιος άλλος;;; Ποιος πληρώνεται από τους υπηκόους να προστατεύει την χώρα και τα συμφέροντα της;; Ποιος ορκίστηκε ότι θα το κάνει;; Ο βασιλιάς ή ο εχθρός που επιτίθεται επειδή αυτό συνηθίζει να κάνει, επειδή προσκλήθηκε και βοηθήθηκε;;; Διάλεξα τον βασιλιά και στράφηκα εναντίον του με όλα τα μέσα και τις δυνάμεις που είχα.
Πάμε τώρα στο θέμα μας. Στην Χάγη.  Σήμερα δυστυχώς έμαθα ότι ο Εισαγγελέας έκανε ακριβώς αυτό που περίμενα να κάνει : ενημέρωσε τις κυρίες Γεριτσίδου (στις 26 Ιουνίου ) ότι η προσφυγή τους δεν του κάνει, επειδή η συμπεριφορά που περιγράφουν δεν φαίνεται ( άκου εκεί δεν φαίνεται ) να εμπίπτει στην περιορισμένη δικαιοδοσία του Δικαστηρίου. Ως τέτοια, δεν υπάρχει βάση λέει για να προχωρήσει με περαιτέρω ανάλυση αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, η απόφαση μπορεί να αναθεωρηθεί αν παρουσιάζονται νέα γεγονότα ή αποδεικτικά στοιχεία. Η μετάφραση έγινε με google αλλά μπορείτε να  δείτε εδώ  το πρωτότυπο στα αγγλικά email απ την Χάγη (18-7-2012)
Δηλαδή ο αξιότιμος κύριος εισαγγελέας αγνόησε εντελώς τις άλλες 2 προσφυγές και το πλούσιο αποδεικτικό υλικό και ασχολήθηκε (λέμε τώρα) μόνο με την πρώτη. Γιατί ;; Για να αποδυναμώσει την υπόθεση χωρίζοντας την και για να δημιουργήσει προηγούμενο απορρίπτοντάς της.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ : 
Προς την Όλγα και την Τάνυα Γεριτσίδου
1. Στείλτε στον αξιότιμο κύριο εισαγγελέα και τις άλλες 2 προσφυγές με όλο το αποδεικτικό υλικό Για το σκοπό αυτό θα σας στείλω και τα 15 DVD που έστειλα με το ταχυδρομείο στο ICC. Αυτά τα DVD αποδεικνύουν περαιτέρω την ψυχολογική βια που έχουμε υποστεί.
2. Πάρτε όλες τις μηνύσεις, Όλες οι μηνύσεις (30+) και όποιο αποδεικτικό υλικό συγκέντρωσα στο μπλογκ και θεωρείτε ότι σας κάνει και φορτώστε το στο ιστολόγιο που με ενημερώσατε σήμερα ότι φτιάξατε Crimes Against Greeks .
3. Κάνετε λόγο για συγκέντρωση αποδεικτικού υλικού που αφορά την μεταπολεμική περίοδο. Η πρόταση μου είναι να επικεντρωθούμε σε αποδεικτικό υλικό που αφορά την τελευταία τριετία γιατί αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα . Από την αρχαία Ελλάδα και μέχρι σήμερα όλο εγκλήματα τελέστηκαν αλλά δεν είναι καλή ιδέα να τα ανακατέψουμε.
Προς τους αναγνώστες 
Βοηθήστε να συγκεντρώσουμε ένα τεράστιο αριθμό υπογραφών στο ηλεκτρονικό αίτημα (petition)  Sign the petition και διακινήστε το πολύ στο εξωτερικό, ώστε μέσω του ιστορικού της πρωτοβουλίας να ενημερώνουμε τον κόσμο τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Εδώ υπάρχει το “μικρό”  ιστορικό  Save Greece! Save the cradle of western civilization!  αλλά εμπεριέχει λινκ για το πλήρες ιστορικό Εάν μπορείτε μεταφράστε ένα από αυτά  και σε άλλες γλώσσες και σκεφθείτε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε ως αντι προπαγάνδα. Εγώ αυτά σκέφθηκα αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλές άλλες ιδέες που δεν μου πέρασαν από το μυαλό.
Μελετήστε καλά το υλικό αυτού του μπλογκ και αξιοποιήστε το όσο καλύτερα μπορείτε.
Μελετήστε το Crimes Against Greeks ( εγώ δεν πρόλαβα ακόμα) και βοηθήστε όλοι όχι μόνο στέλνοντας υλικό αλλά και  ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ !!!! Και επειδή οι χρήστες του διαδικτύου είμαστε σχετικά λίγοι, προτείνω να τυπώσετε ενημερωτικά φυλλάδια και να τα μοιράσετε στον κόσμο. Θα ετοιμάσω και εγώ ένα κείμενο και θα το δημοσιεύσω, αλλά μην με περιμένετε. Κάντε κίνηση τώρα !!!
Οι προαναφερόμενες νομικές κινήσεις  :
Ευχαριστώ για την υπομονή σας , Χριστίνα Σαλεμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.