# #

7 Σεπ 2012

Οι μισοί δήμοι της χώρας θα βάλουν λουκέτο τον επόμενο μήνα, λόγω έλλειψης χρημάτων


Οι μισοί δήμοι της χώρας θα βάλουν λουκέτο τον επόμενο μήνα, λόγω έλλειψης χρημάτων
Τον πήχυ των 40 δήμων που, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕΚ. Ασκούνη, θα κηρύξουν στάση πληρωμών το Σεπτέμβριο... τετραπλασιάζει για τον Οκτώβριο ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Δ. Τσιαντής που επεξεργάστηκε και τα σχετικά στοιχεία.
Με δήλωσή-βόμβα ...
στην aftodioikisi.gr ο κ. Τσιαντής κρούει ακόμη πιο δυνατά τον κώδωνα του κινδύνου που είχε «χτυπήσει» κατά τη συνάντησή της ΚΕΔΕ με τον πρωθυπουργό ο Κ. Ασκούνης, λέγοντας ότι αν συνεχιστεί η σημερινή υποχρηματοδότηση περισσότεροι από ένας στους οκτώ δήμους (ποσοστό 12%) δεν θα έχουν να πληρώσουν μισθούς και προμηθευτές:
«Σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση οι μισοί δήμοι (σ.σ. περίπου 160) θα έχουν άμεσο πρόβλημα ρευστότητας τον Οκτώβριο εάν δεν ληφθούν υπόψη οι προτάσεις της ΚΕΔΕ και οι 15 προτάσεις της οικονομικής επιτροπής της ΚΕΔΕ», λέει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της ΚΕΔΕ.
Μάλιστα στην ίδια δήλωσή του εφιστά την προσοχή στην Πολιτεία τουλάχιστον να μην αφήσει να πάρει η «μπάλα» της κρίσης και τους υγιείς δήμους: «Θα πρέπει η Πολιτεία να προσέξει "με ένα άλλο μάτι" αυτούς τους δήμους που είναι "υγιείς" και πλήττονται από αυτήν την κατάσταση, πληρώνοντας τα σπασμένα των άλλων, αλλά και τη γενικότερη υποχρηματοδότηση».
aftodioikisi.gr

1 σχόλιο:

  1. Να βάλουν λουκέτο και να μας αφήσουν ήσυχους, και που είναι ανοικτοί δεν προσφέρουν τίποτα, διαχρονικά υπήρξαν το πεδίο της λουμούρας-της διαφθοράς και της διασπάθησης του δημόσιο χρήματος, είναι απορίας άξιο πως μέχρι τώρα το ΣΔΟΕ δεν έχει ανοίξει τραπεζικούς λογαριασμούς αυτών που διετέλεσαν δήμαρχοι και νομάρχες τα τελευταία 30 χρόνια,θα βρεθεί προ θαύματος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.