# #

20 Ιαν 2012

Πόλεμο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, προβλέπει η ρωσική εφημερίδα Pravda



Πόλεμο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, προβλέπει η ρωσική εφημερίδα Pravda

«Η Ελλάδα θα διώξει την κυβέρνηση μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους...
 Η Ελλάδα θα βγει από την ΕΕ και θα αρχίσει να εκτυπώνει δραχμές. Θα υπάρξουν συνομιλίες για συμμαχίες και με την εμφάνιση των Ρωσικών βάσεων", προβλέπει σε δημοσιεύμά της η εφημερίδα Pravda, το οποίο υπογράφει ο γνωτός για ανάλογα κείμενα δημοσιογράφος Stanislav Mishin.
Ωστόσο, πριν αυτά μπορέσουν να αποφέρουν καρπούς, η συμμαχία της Ελλάδας με την Κύπρο και το Ισραήλ θα οδηγήσει άμεσα σε πόλεμο με την Τουρκία. Οι Τούρκοι θα αγωνίζονται σε ένα πόλεμο τριών μετώπων, αλλά μια αρκετά μεγάλη δύναμη θα... κατευθυνθεί προς την Ελλάδα.

Οι Έλληνες θα πολεμήσουν όσο σκληρά μπορούν, αλλά θα νικηθούν. Η τουρκική επίθεση θα σταματήσει στη Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια τεράστιων μαχών εντός των δρόμων αλλά και των βουνών βόρεια.

Οι Βορειοελλαδίτες θα ενισχυθούν από εθελοντές από τη Σερβία, τα Σκόπια και τη Βουλγαρία, κάτι το οποίο θα καθυστερήσει περαιτέρω την τουρκική εκστρατεία. 

Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ θα μείνουν έξω από τις μάχες, σε αυτό το σημείο, καλώντας όλες τις πλευρές να έρθουν σε συμφωνία.

Οι Τούρκοι θα μπουν στην Κεντρική Ελλάδα, αν και πολύ πιο αργά από ό, τι αναμενόταν, καθώς οι δυνάμεις τους θα αποσπαστούν λόγω μιας γενικής εξέγερσης των Κούρδων και των συνεχών έντονων συγκρούσεων στο βόρειο Ισραήλ.

 Η Ρωσία στην αρχή θα παραμείνει ουδέτερη, και θα κάνει έκκληση για ειρήνη, ωστόσο, θα κόψει από τους Τούρκους το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο.

 Ρωσική ανθρωπιστική βοήθεια θα πετάξει στην Ελλάδα, πάνω από τον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας. Μετά από αυτό, ενεργή Ρωσική βοήθεια θα έρθει.


Πολυ τρελο μου φαινεται...Τα σχολια δικα σας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.