# #

21 Ιαν 2012

Μας φορτώνουν όπλα για να μας πνίξουν...


«Ξαφνικός έρωτας» από ΗΠΑ και Γερμανία

Μας φορτώνουν όπλα για να μας πνίξουν
Αεροπλάνα και τεθωρακισμένα άρματα ξεφορτώνουν στις αδύνατες πλάτες της Ελλάδας, Γερμανία και ΗΠΑ, για να πάρουν ίσως και την τελευταία σταγόνα μιας στυμμένης λεμονόκουπας που λέγεται Ελλάδα.
Την ώρα που το 40% των μαχητικών αεροπλάνων της Πολεμικής Αεροπορίας παραμένει καθηλωμένο στο έδαφος λόγω έλλειψης ανταλλακτικών, από προχθές βρίσκονται στην Ελλάδα αντιπρόσωποι των αεροπλάνων « Γιουροφάιτερ» (κατασκευής ενός ευρωπαϊκού κονσόρτσιουμ με μεγαλύτερο μέτοχο τη Γερμανία) για να μας πουλήσουν αεροπλάνα που αυτή τη στιγμή μένουν απούλητα στα υπόστεγα της κατασκευαστικής εταιρίας.
Εάν τελικά γίνει αυτό το «deal» (όπως πιέζει η Μέρκελ , έτσι εξηγείται και η αλλαγή της στάσης της προς το θετικό για την Ελλάδα) η χώρα μας θα βρεθεί να χρωστάει άλλα 6 δισ. ευρώ στους Γερμανούς που θα μας έχουν δέσει χειροπόδαρα και στον αμυντικό τομέα και θα μας έχουν κυριολεκτικά στο χέρι – κάτι δηλαδή σαν...
αποικία τους.
Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι Αμερικανοί ξαφνικά μας αγάπησαν και μας κάνουν δώρο (χωρίς να πληρώσουμε ούτε ένα δολάριο) 400 επιθετικά άρματα μάχης Abrams M1 A1 ΚΑΙ βέβαια υπάρχει σε εξέλιξη και μία άλλη δωρεά από τις ΗΠΑ, 700 τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού και αντιαεροπορικών φορέων Μ1 113 που περιμένουν ήδη τη μεταφορά τους στην Ελλάδα.
Δηλαδή ξαφνικά αποκτάμε 1100 άρματα μάχης των Αμερικανών που βέβαια για τη συντήρησή τους χρειάζονται συνεχώς αγορές ανταλλακτικών, πυρομαχικών, και ειδικών υγρών για τις μηχανές τους, όλα αυτά αμερικανικής προέλευσης που πρέπει φυσικά να αγοράζονται από την Ελλάδα.
Με τις κινήσεις αυτές Αμερικανοί και Γερμανοί θέλουν ουσιαστικά να αιχμαλωτίσουν μελλοντικά τη χώρα μας και στον αμυντικό τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.