# #

20 Ιαν 2012

Σαμαρας...Πιο αξιοθρηνητος κι απ τον Καραμανλη τις ωρες "Ζαχοπουλου"...!!!!


Πιο τραγική φιγούρα από τον Καραμανλή, τη στιγμή που φούνταρε ο Ζαχόπουλος, είναι ο Αντώνης Σαμαράς.






Το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» στις 10 Ιανουαρίου αποκάλυψε ότι οΚώστας Σημίτης ήταν αυτός που τηλεφώνησε στον Λουκά Παπαδήμο και του ζήτησε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να γίνει πρωθυπουργός!

Ο Σημίτης λειτουργούσε κατ’ εντολή Μπόμπολα-Ψυχάρη και με τη σύμφωνη γνώμη του «σιδερένιου» υπ. Οικονομικών Βαγγέλη Βενιζέλου.

Τον πιο σκοτεινό ρόλο στην συγκυβέρνηση Παπαδήμου, έπαιξε και εξακολουθεί να παίζει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Καρατζαφέρης.



Ο πλέον αξιοθρήνητος όμως απ’ όλους είναι ο Αντώνης Σαμαράς. 

Ο αρχηγός της ΝΔ για μια ακόμη φορά σήμερα θα σπεύσει
σαν γιουσουφάκι των νταβατζήδων να συναντήσει τον Παπαδήμο και να του εκφράσει την συμπαράστασή και στήριξή του.

Στήριξη σ’ έναν δοτό πρωθυπουργό ο οποίος είναι εξαφανισμένος στα έγκατα του Μαξίμου και επικοινωνεί με τους Έλληνες πολίτες με ανακοινώσεις και αναρτήσεις στο twitter για τα ραντεβού του.

Θα μπορούσαμε να δεχθούμε ότι έχει πέσει βαρύ φορτίο στους ώμους του και ο άνθρωπος αγωνίζεται νυχθημερόν για τη διάσωση της χώρας.
 Τον διαψεύδουν όμως τα γεγονότα.
 Στην ουσία η Μέρκελ διαπραγματεύεται με τον Νταλάρα, τις τράπεζες και τους κατόχους των ελληνικών ομολόγων. Ο χεριρισμός του PSI είναι κάτι που ξεπερνά τον Παπαδήμο, πόσο μάλλον τον Βενιζέλο. 

Για τον ξένο παράγοντα πιο αξιόπιστοι συνομιλητές είναι οι κ.κ Ζανιάς  (η εκδήλωση του «Kokkalis foundation», με τιμώμενο ομιλητή τον κ. Ζανιά, θα γίνει στις 26/9/11 το μεσημέρι, όπου θα μιλήσει για όλες τις μεγάλες επιτυχίες του ιδίου και του οικονομικού επιτελείου.
 Εάν, δε, έχει συμβεί μέχρι τότε και το απευκταίο, το κοινό θα μπορεί να θαυμάσει  και στην πράξη  το αποτέλεσμα των επιτυχημένων πολιτικοοικονομικών πρακτικών τους. 
http://www.kokkalisfoundation.gr/page.ashx?pid=5&aid=423 ) καιΧριστοδούλου του ΟΔΔΗΧ, (ήταν αντικείμενο έρευνας από την αμερικανική κοινοβουλευτική επιτροπή που αναζητεί στοιχεία για τη δραστηριότητα της Goldman Sachs, σύμφωνα με εκτενή ανταπόκριση της γαλλικής Le Monde από το Λονδίνο. 
Η Monde ήταν η πρώτη που αποκάλυψε το ρόλο της Goldman Sachs στο περίφημο σουάπ του 2001 και την ανανέωσή του το 2007.
 Σύμφωνα με την εφημερίδα ο κ. Χριστοδούλου συνεργάστηκε στενά με τη Goldman Sachs, από την οποία και προέρχεται, ώστε στις αρχές του 2009 να ιδρυθεί στο Λονδίνο εταιρεία με την (χαρακτηριστική) επωνυμία Titlos.
 Η εταιρεία αυτή βοήθησε ώστε να περάσει σιωπηλά το σουάπ από τα χέρια της Goldman Sachs στην Εθνική Τράπεζα, στη οποία ο κ. Χριστοδούλου ήταν υπεύθυνος χαρτοφυλακίου.)

Με έναν δοτό πρωθυπουργό ο οποίος είναι εκτελεστικό όργανο-διαχειριστής συγκεκριμένων συμφερόντων καθίσταται ακόμη πιο ύποπτος ο ρόλος των Σαμαρά-Καρατζαφέρη.
 Κι αν για τον αρχηγό του ΛΑΟΣ (και της κας Τζαβέλα-να χρεοκοπήσει η Ελλάδα για να διασωθεί η Ευρώπη) και τις μεθοδεύσεις του δεν είχαμε καμιά αμφοβολία, για τον Σαμαρά, δοκιμάσαμε μια κάποια έκπληξη, ειδικά μετά τον κοπιαστικό, σχεδόν ηρωικό αγώνα, έντιμων και ακέραιων αγωνιστών όπως ο Φαήλος Κρανιδιώτης, στη προσπάθεια στήριξης του κωλοτούμπα Αντώνη Κομανέτση.

Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι πρόκειται για έναν δειλό ηγέτη, ο οποίος προσλαμβάνει προκλητικά ως διπλωματικό σύμβουλο τον γιο του Ψυχάρη και βάζει το στήθος του μπροστά για να μην πουληθεί-αποκρατικοποιηθεί ο ΟΠΑΠ του Σωκράτη, όπως έγραψε σε παλιότερο δημοσίευμά του το «Πρώτο Θέμα».

Η πιο δραματική φιγούρα της πολιτικής σκηνής είναι ο Αντώνης Σαμαράς κι αυτό εξαιτίας του παρελθόντος (Πολιτική Άνοιξη) που τον καταδιώκει.
 Είναι ακόμη πιο τραγική φιγούρα από τον Κώστα Καραμανλή τη στιγμή που έβλεπε τον κολλητό του φίλο Ζαχόπουλο να φουντάρει στο κενό. Κι αν ο Παπανδρέου, όπως γράφει ο φίλος μου ο Τράγκας έδινε γη και ύδωρ στην πρεσβεία των ΗΠΑ, ο Σαμαράς δεν προλαβαίνει να τραβάει προσοχές σε όλες τις πρεσβείες των ισχυρών. 

Στη διάρκεια της συνάντησής του με τον Βεστερβέλε για παράδειγμα και έχοντας στον πλευρό του τον Σταικούρα,(!) δεν  τόλμησε να εκστομίσει την λέξη επαναδιαπραγμάτευση.

Που; Μέσα στην έδρα του, στη λεωφόρο Συγγρού της ηδονής και της αμαρτίας.

Ο Σαμαράς λοιπόν θα προσέλθει για μια ακόμη φορά προσκυνητής στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Προσκυνητής ενός πρωθυπουργού, o οποίος  από κοινού με τον Σημίτη, έβαλε την Ελλάδα στην ΟΝΕ με πλαστά στοιχεία.

Ενός πρωθυπουργού ο οποίος δεν τολμά να πει στους Έλληνες πόσο ακριβά, εσύ και η οικογένειά σου, θα πληρώσεις το PSI.

Έναν πρωθυπουργό ο οποίος είδε τον υπουργό Κουτρουμάνη, σαν έτοιμο από καιρό, να δίνει συγχωροχάρτι στους παιδεραστές. Από τότε ο γραφικός Κουτρουμάνης αραίωσε τις εμφανίσεις του και ανέλαβε να τον εκπροσωπεί η Γραμματέας του υπουργείου, η κα Δρέττα που μοιάζει με τραγουδιάρα  σε ηπειρώτικα πανηγύρια. Κορίτσι για το παλκοσένικο.

Μικροί και ασήμαντοι πρωταγωνιστές με φόντο τη νέα Μικρασιατική Καταστροφή που βρίσκεται σε εξέλιξη…
Διαβάστε ξανά την ανάρτησή μας για το τηλεφώνημα Σημίτη-ο οποίος στο μεταξύ οικειοποιήθηκε μια παραλία-στον Λουκά Παπαδήμο>

  ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ
Ήταν Κυριακή 13 Νοεμβρίου, όταν έπεσε στο τραπέζι  το όνομα του Πετσάλνικου για τη θέση του πρωθυπουργού της συγκυβέρνησης. 

Αίφνης κυρίως το Mega , το ΒΗΜΑ, το ΕΘΝΟΣ,  και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ άρχισαν ένα κρεσέντο απαξιωτικών σχολίων σε βάρος του τότε πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και αφιερωμάτων- ωσαννά στον Μεσσία που έρχεται από τις Αγορές.

Το τι ειπώθηκε είναι καταγεγραμμένο στις ιστοσελίδες τους.

Πολύ φοβούμαι  πως πολύ σύντομα θα αναγκασθούν να κατεβάσουν άρον-άρον τα σχετικά δημοσιεύματα, μπροστά στο άγνωστο που έρχεται.
Σήμερα όμως θα ασχοληθούμε με μια οφειλόμενη, από τον κ. Λουκά  Παπαδήμο, απάντηση τους Έλληνες πολίτες.
Το ερώτημα που τίθεται όλο και πιο συχνά τελευταία είναι το εξής:

-Ποιος έφερε τον Λουκά Παπαδήμο στην Αθήνα; 

Και για την ακρίβεια, ποιος του τηλεφώνησε ώστε να πεισθεί και να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής από τη Βοστώνη.

Μια πτήση την οποία περιέγραφαν με λαγνεία στα ΜΜΕ οικονομικοί συντάκτες όπως οι κ.κ Μπάμπης Παπαδημητρίου, Γιώργος Δημητρομανωλάκης, Χρήστος Κώνστας και λοιποί «επιδειξίες» του εκσυγχρονισμού.

Κατ’ αρχήν τα τελευταία γεγονότα αποκαλύπτουν ποιοι αποφάσισαν να «εκτελέσουν» τον Έλληνα πρωθυπουργό, οργισμένοι από τη συμπεριφορά του απέναντί τους.
Το μαρτύρησε ο ένας από τους δύο, ο κ. Σταύρος Ψυχάρης.

Όπως έγραψε στο ΒΗΜΑ, ο Γ. Παπανδρέου δεν φθάνει που τους έβαλε από τη  «πίσω πόρτα» στο Μαξίμου-λες και ήταν «ταχυδρόμοι» του Σαμ Τζιανκάνα-τους  είχε και στο περίμενε.

Ο Μπόμπολας με τον Ψυχάρη πήραν την πρωτοβουλία να καλέσουν τον Λουκά Παπαδήμο στην Αθήνα. Καμία Τριμερής, καμία Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Για τους τελευταίους ο Λουκάς Παπαδήμος, είναι ένα καμμένο χαρτί. 

Ειδικά το τελευταίο διάστημα που βγήκαν βίαια στην επιφάνεια οι απόψεις των Ευρωπαίων ηγετών –ανάμεσά τους και ο Σαρκοζί-για τις αλχημείες Σημίτη-Παπαδήμου, με τις οποίες μπήκαμε στο ευρώ.

Ούτε η Μέρκελ, ούτε ο Σαρκοζί, ούτε η Τριμερής. Κανείς  από δαύτους δεν επέβαλε τον Παπαδήμο.
Ο Παπαδήμος ήταν καθαρή υπόθεση των εγχώριων νταβατζήδων και θα αποδείξουμε στη συνέχεια το γιατί.
Πάμε παρακάτω, τώρα.

Ποιος τηλεφώνησε στον Λουκά Παπαδήμο, ώστε εκείνος να πάρει το αεροπλάνο;

Μα, ο Κώστας Σημίτης!

Μετά από παράκληση των Μπόμπολα-Ψυχάρη και μπροστά στο φόβο ότι θα έβγαιναν οι αλχημείες της ένταξής μας στην ευρωζώνη στην επιφάνεια.
Θυμηθείτε ότι ο Παπανδρέου εκείνο το διάστημα είχε ρίξει ανοιχτά τις ευθύνες της ένταξής μας στην ΟΝΕ, με πλαστά στοιχεία,  στον Σημίτη και είχε προτείνει να γίνει και Εξεταστική!

Ο Σημίτης λοιπόν από την Αναγνωστοπούλου τηλεφώνησε στον Λουκά Παπαδήμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη κλήση όπως είναι φυσικό, έχει καταγραφεί στα δεδομένα του ΟΤΕ!

Έτσι ήλθε ο Λουκάς  Παπαδήμος στην Αθήνα και περίμενε ταμπουρωμένος στο σπίτι του στην  Στρατηγού Καλλάρη, στο Παλαιό Ψυχικό.

Ήταν εκείνη ακριβώς η περίοδος που οι Financial Times εξέλεγαν τον Βενιζέλο, ως τον χειρότερο υπ. Οικονομικών της Ευρωζώνης!

Ε, αν ο Παπαδήμος  είχε έλθει καθ’ υπόδειξη της Τρόικας και του ΔΝΤ το πιο πιθανό ήταν να κάνει υπ. Οικονομικών κάποιον με καλύτερες περγαμηνές από κείνες του Βενιζέλου.

Τον Βενιζέλο επέβαλλε ο Ψυχάρης-μέσω Σημίτη-  για τους αυτονόητους λόγους.

Όταν οι εγχώριοι νταβατζήδες είδαν ότι ο Παπανδρέου εξέταζε το ενδεχόμενο να αδειάσει παρά τις πιέσεις τον Παπαδήμο, έβαλαν τον Καρατζαφέρη να κάνει τις γνωστές γελοιότητες έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Έτσι έγινε πρωθυπουργός ο Παπαδήμος και εξακολούθησε να είναι υπουργός ο λάτρης των χαρατσιών- και συνήγορος του Τσοχατζόπουλου στην Εξεταστική για τα εξοπλιστικά- Ευάγγελος Βενιζέλος. 

(Ο Άκης μπορεί να μην έγινε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, έγινε όμως ζάπλουτος και γι αυτό έχει πολλούς ζηλωτές εντός του Κινήματος, οι οποίοι μπροστά στο ενδεχόμενο να μην γίνουν αρχηγοί, φροντίζουν καθημερινά να γίνονται όλο και πιο πλούσιοι-έχει να γίνει ο χαμός…) 

Ο Παπαδήμος λοιπόν είναι ένας δοτός πρωθυπουργός των εγχώριων νταβατζήδων.

Είναι ένα καμμένο χαρτί για την διεθνή πολιτική και οικονομική σκηνή-εξαιτίας της ελληνικής –σημιτικής αλχημείας για την ένταξή μας στην ΟΝΕ.

Είναι τόσο καμμένο χαρτί, (άρα και επικίνδυνος για τη χώρα), ώστε οι  ως τώρα διεθνείς του επαφές περιορίζονται στις απανωτές συναντήσεις του με τον Καρατζαφέρη και τον Καμίνη.

Ο Παπαδήμος οδηγεί τη χώρα σε νέα Μικρασιατική Καταστροφή, λόγω της ανεπάρκειάς του. Ο Παπαδήμος και ο άσχετος περί τα οικονομικά Βενιζέλος, συνυπογράφουν τον όλεθρο που έρχεται με την ανοχή του αιωρούμενου πολιτικού σωματιδίου που ακούει στο όνομα Αντώνης Σαμαράς και με τον οποίο θα ασχοληθούμε σε επόμενη ανάρτησή μας…
«Κουρδιστό Πορτοκάλι» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.