# #

21 Ιαν 2012

Αγριο «κράξιμο» σε βουλευτές της ΝΔ στην Νάξο (ΒΙΝΤΕΟ)




stylianidis_naxos-300x238Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης και Ευρυπίδης Στυλιανίδης  «τα άκουσαν» από τους κατοίκους της Νάξου, οι οποίοι τους υποδέχθηκαν με έντονες αποδοκιμασίες.
Οι δύο βουλευτές βρέθηκαν στο νησί, στο πλαίσιο επίσκεψης κλιμακίου της ΝΔ στην Πάρο και τη Νάξο, αυτό το σαββατοκύριακο.
 Όμως αιφνιδιάστηκαν όταν ήρθαν αντιμέτωποι με την οργή των κατοίκων του νησιού που άρχισαν να τους βρίζουν ενώ πολιόρκησαν και το δημαρχείο επί δύο ώρες.
.........

 
Το βίντεο στο youtube συνοδεύεται από το ακόλουθο κείμενο:
Μετά την δήλωση των προθέσεών μας για την υποδοχή του πρώην υπουργού Στυλιανίδη και των άλλων δεξιών παρατρεχάμενων όλα τα προγράμματα που είχαν ανακοινωθεί για την επίσκεψη άλλαξαν.
 Η ανακοινωμένη για αύριο Σάββατο συνάντηση με τον δήμαρχο έγινε αιφνιδιαστικά σήμερα το μεσημέρι στις 2.00 αλλά η ετοιμότητα κάποιων κατοίκων του νησιού έδωσε έναν τόνο της παραδοσιακής κυκλαδίτικης φιλοξενίας.
Άγριο κράξιμο και πολιορκία του δημαρχείου επί 2 ώρες ανάγκασαν τους μπάτσους να καταστρώνουν διάφορα σχέδια για την φυγάδευση των «επισκεπτών» προς άγνωστη κατεύθυνση αφού, δυστυχώς, το δημαρχείο έχει πέντε!!! εξόδους (προφανώς έχουν προνοήσει πώς να την... κάνουν).
Το τελευταίο διάστημα βουλευτές και στελέχη της ΝΔ περιδιαβαίνουν τα νησιά. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους γίνονται προφανώς λόγω των επικείμενων εκλογών όποτε γίνουν αυτές. 
Αυτό που δεν φαίνεται να έχουν καταλάβει ακόμα τα στελέχη της ΝΔ είναι ότι η οργή και η αγανάκτηση του κόσμου δεν απευθύνεται μόνο στους συναδέλφους τους του ΠΑΣΟΚ αλλά στρέφονται ενάντια σε όλο το πολιτικό κατεστημένο, πόσο μάλλον τώρα που με τη συγκυβέρνηση οι μάσκες έπεσαν για τα καλά.
Πασόκοι, δεξιοί και φασίστες μαζί με τραπεζίτες έχουν επιβάλει μια ιδιότυπη κοινοβουλευτική χούντα με μοναδικό στρατηγικό στόχο το βύθισμα ολόκληρης της κοινωνίας στη φτώχεια και τον εξανδραποδισμό.
Ο κύριος Ευριπίδης, υπουργός Παιδείας την εποχή της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου ήρθε στη Νάξο μαζί με τον βουλευτή Κυκλάδων και ανερχόμενο πουλέν της δεξιάς Βρούτση και νόμιζαν ότι μπορούν να αλωνίζουν όπως κάνανε οι πολιτευτές τις προηγούμενες δεκαετίες. 
Όμως οι καιροί άλλαξαν και αυτοί που έσπερναν φτώχεια, δυστυχία και καταστροφή ήρθε η ώρα να θερίσουν την οργή και το μίσος του κόσμου.
Ας πληροφορηθούν οι πολιτευτές και οι αυλικοί τους ότι όσες αλλαγές και να κάνουν στα προγράμματά τους για να μας αποφύγουν, εμείς θα τους ξετρυπώνουμε.
Εις το επανιδείν.

fraxios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.