# #

21 Ιαν 2012

"Έχουμε ήδη πτωχεύσει και μας κοροϊδεύουν"


Πρέπει να  πράξουμε ακόμα πιο δυναμικά. Να μην μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους!   Να μένουν εκεί, αιχμάλωτοι της ηλιθιότητας, της ματαιοδοξίας και της φιλαργυρίας τους."
Ο αγαπημένος ηθοποιός Χάρρυ Κλυνν, σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί, λέει ευθαρσώς τη γνώμη του για τους πολιτικούς και όχι μόνο.
Χειμαρρώδης ήταν σε συνέντευξή του στο εβδομαδιαίο περιοδικό "ΕΓΩ" o Χάρρυ Κλυνν, που μίλησε "έξω από τα δόντια" για την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας μας, τον "πόλεμο" που έχει δεχτεί, τον Λαζόπουλο και το μέλλον της Ελλάδας.
"Η κατάσταση ίσως είναι περισσότερο άσχημη απ' ό,τι φαίνεται. Στην ουσία έχουμε ήδη πτωχεύσει και μας κοροϊδεύουν. Αρχίζει μάλιστα και γίνεται συνολική η κοροϊδία. Έχουμε μια κυβέρνηση - ανέκδοτο, στην οποία πρωθυπουργεύει ένας άνθρωπος που δεν τον ψήφισε ο ελληνικός λαός, αλλά είναι στην κυριολεξία υπάλληλος της Goldman Sachs, που έχει κατορθώσει να αλώσει την Ευρώπη", είπε σχολιάζοντας την κατάσταση που βιώνουμε στην Ελλάδα. 
Όσο για το πώς φτάσαμε ως εδώ, είπε: "Τη χώρα μας την πτώχευσαν οι κυβερνήσεις των τελευταίων 30 χρόνων. Το μεγάλο έγκλημα όμως έγινε από τον κύριο Παπανδρέου (...).
Υπάρχουν πολλοί λόγοι-και θα φανούν αργότερα -που μας "έμπασε" στο ΔΝΤ (...). Ο Παπανδρέου είναι ο μεγαλύτερος προδότης που ανέδειξε στα νεότερα χρόνια η Ελλάδα. Έβαλε την ψυχή του Έλληνα μες στο "καμίνι" της ξεφτίλας και της ντροπής και τη διέλυσε".
 
Ο Χάρρυ Κλυνν όμως πιστεύει ότι θα έρθει η ώρα που ο κόσμος θα ξεσηκωθεί: "Οι οικογένειες Καραμανλή, Μητσοτάκη και Παπανδρέου ρήμαξαν την Ελλάδα.
 Και μπορεί ο ελληνικός λαός να είναι ευκολόπιστος και να αντιλαμβάνεται αργά κάποια πράγματα αλλά όταν μπει στο "χορό" της αντίστασης μάχεται (...).
 Και αυτό που βλέπω, ότι "κράζουν" αυτούς τους υποτιθέμενους βουλευτές, είναι μια παρήγορη εικόνα. Πρέπει να το πράξουμε ακόμα πιο δυναμικά. Να μην μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους!
 Να μένουν εκεί, αιχμάλωτοι της ηλιθιότητας, της ματαιοδοξίας και της φιλαργυρίας τους."
Ωστόσο, δεν είναι και ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον: "Όταν ήμαστε νέοι, περάσαμε δύσκολα, αλλά είχαμε το όραμα ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες. Τώρα δεν μπορούμε να ατενίσουμε το μέλλον. Αυτή είναι η διαφορά. Οι μέρες που θα έρθουν θα είναι πολύ χειρότερες από αυτές που έχουμε ζήσει μέχρι τώρα", είπε, συμπληρώνοντας ότι "η κατάσταση σε τρεις μήνες θα είναι τραγικότερη. Θα είναι δύσκολο να σηκώσουμε κεφάλι. Μακάρι να μπορούσαμε να φύγουμε από την Ευροζώνη και να ήμαστε προετοιμασμένοι να γυρίσουμε στη δραχμή".
Μίλησε όμως και για τον Λάκη Λαζόπουλο: "Εγώ πιστεύω ότι αυτό που κάνει ο Λαζόπουλος είναι πολύ σημαντικό, κάτω από αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που υπάρχουν στην τηλεόραση (...). Ο Λαζόπουλος κάνει κάτι το οποίο έχει εξαιρετική απήχηση στον κόσμο".
 
Δεν είναι μαχητικός μόνο στους δύσκολους καιρούς που περνάμε ο Χάρυ Κλυνν. Ήταν πάντα αγωνιστής: "Το μόνο που δέχομαι είναι πόλεμος. Το έχω συνηθίσει. Δεν με ενδιαφέρει. Αλλά δεν κάνω και πίσω (...) Κάνω συνεχή αγώνα. Όταν αγωνίζεσαι δεν έχεις ανάγκη από τίποτα. Έχω τους 5-10 φίλους μου, αλλά και τους συνομιλητές με τους οποίους συζητώ κάθε μέρα -και είναι χιλιάδες κόσμου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.