# #

19 Ιαν 2012

Στον Όλυμπο το 1ο Παγκόσμιο Τουρνουά Κατάβασης Φαραγγιών!




01pieria Canyoning olympus 2012 Στον Όλυμπο το 1ο Παγκόσμιο Τουρνουά Κατάβασης Φαραγγιών!
Το 1ο Παγκόσμιο Τουρνουά Κατάβασης Φαραγγιών – Canyoning είναι γεγονός και είναι… στην Ελλάδα!
Η Adventure X Crossroads, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη, η οποία δραστηριοποιείται στην διοργάνωση  sports events ανέλαβε το Τουρνουά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 7 με 10 Ιουνίου 2012 στον Όλυμπο.

Η διεξαγωγή του event στην χώρα μας έχει πολλά οφέλη. Κατ΄αρχάς, οι λάτρεις του sport θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος στο  άθλημα,  σε αγωνιστικό πλέον επίπεδο, ενώ θα διαφημιστεί και η Ελλάδα, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη στην δύσκολη αυτή περίοδο.
Περίπου 600 αθλητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν τεράστια εμπειρία στο συγκεκριμένο άθλημα, αναμένεται να ..πάρουν μέρος και να αξιολογηθούν από εξειδικευμένους κριτές.

katavasi faraggiwn pieria olympus 2012 2 Στον Όλυμπο το 1ο Παγκόσμιο Τουρνουά Κατάβασης Φαραγγιών!
O αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε 2 σκέλη:
Τα προκριματικά, που θα διεξαχθούν σε Πρότυπη Τεχνητή Πίστα, η οποία κατασκευάζεται ήδη στο εξωτερικό από μια ομάδα μηχανολόγων και ειδικών σε κατασκευές και κάτω από τις πιο αυστηρές προϋποθέσεις. Η τεχνητή αυτή πίστα θα στηθεί στο γήπεδο του Λιτοχώρου, ώστε να είναι εύκολη η πρόσβαση του κοινού στο σημείο του Προκριματικού Αγώνα.
Το δεύτερο σκέλος αφορά στο κύριο μέρος του Τουρνουά, όπου, βάσει των κατατακτήριων χρόνων των Προκριματικών, οι αθλητές θα διαγωνιστούν τις επόμενες 2 ημέρες στο Φαράγγι του «Ουρλιά».

katavasi faraggiwn pieria olympus 2012 3 Στον Όλυμπο το 1ο Παγκόσμιο Τουρνουά Κατάβασης Φαραγγιών!
Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας
Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί είναι πρωτόγνωρα για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς όλη η παραγωγή έχει γίνει σε συνεργασία με εταιρείες του εξωτερικού.

Στον αγώνα θα υπάρχουν περισσότεροι από 50 Έλληνες και ξένοι διακεκριμένοι αθλητές, οι οποίοι θα έχουν την υψηλή εποπτεία κάθε σκέλους του Τουρνουά, καθώς και των αθλητών που θα λάβουν μέρος. Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί ότι το προσωπικό εργασίας που θα συμμετέχει σε αυτή τη διοργάνωση θα ξεπεράσει τα 200 άτομα.
Canyoning olympus 2012 Στον Όλυμπο το 1ο Παγκόσμιο Τουρνουά Κατάβασης Φαραγγιών!
Διοργανώνονται συναυλίες και events
Εκτός από το αγωνιστικό μέρος, στο parc ferme στην περιοχή του Λιτοχώρου, θα λειτουργεί όλες τις ημέρες του Τουρνουά Διαδραστικό Πάρκο, όπου θα φιλοξενηθούν εκθέσεις φωτογράφων με βασική θεματική τα extreme sports, περίπτερα προβ
ολής των χορηγών, συναυλίες με μουσικά συγκροτήματα και πολλά άλλα…
katavasi faraggiwn pieria olympus 2012 Στον Όλυμπο το 1ο Παγκόσμιο Τουρνουά Κατάβασης Φαραγγιών!
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή πατώντας ΕΔΩ

http://dionolympos.blogspot.com/2012/01/1_17.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.