# #

22 Ιουλ 2011

O Θεόδωρος Πάγκαλος, συγκεντρώνει ποσοστό 81,9% αρνητικών γνωμών!


ΧθεΣήμερΑύριο... κάθε πέρσι και λιγότερο χειρότερα ΑΡΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ... ΕΡΧΟΝΤΑΙ???

Βενιζέλος-Αβραμόπουλος: Οι δημοφιλείς

ΧθεΣήμερΑύριο



ΧΘΕΣ...





ΣΗΜΕΡΑ





ΑΥΡΙΟ...
Βενιζέλος-Αβραμόπουλος: Οι δημοφιλείς



Ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κλέβουν τα φώτα από τους αρχηγούς των κομμάτων τους καθώς σύμφωνα με έρευνα της Metron Analysis, η οποία δημοσιεύεται στον Ελεύθερο Τύπο, οι δυο πολιτικοί είναι οι δημοφιλέστεροι από τα δυο μεγάλα κόμματα.

Στην γενική κατάταξη ο πιο δημοφιλής πολιτικός είναι ο ...Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας με ποσοστό 37,5%, ενώ στη δεύτερη θέση είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

 Ωστόσο, ο Βενιζέλος πάει ακόμα πιο ψηλά ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, όπου είναι πρώτος με 64,7%, ενώ ακολουθούν η Φώφη Γεννηματά με 58,2%, ο Ανδρέας Λοβέρδος με 52,7%, ο Απόστολος Κακλαμάνης με 51,6%, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με 47,7% και η Άννα Διαμαντοπούλου με 46,8%.
Στο σύνολο των ψηφοφόρων, ο πιο δημοφιλής πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με ποσοστό θετικών απόψεων 27,9%.

Ανάμεσα στους ψηφοφόρους της ΝΔ, ωστόσο το ποσοστό του Αβραμόπουλου ανεβαίνει στο 61,1% ως «ο καλύτερος πολιτικός» και σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί ο Κώστας Καραμανλής με ποσοστό 60,6%! Ακολουθούν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με 49,7%, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος με 48,8% και ο Προκόπης Παυλόπουλος με 46,2%.

Όσον αφορά τις αρνητικές γνώμες για τους πολιτικούς τα...σκήπτρα κρατάει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος συγκεντρώνει ποσοστό 81,9% αρνητικών γνωμών! Από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας πρώτος σε αρνητικές γνώμες είναι ο Κώστας Καραμανλής με 74,2%.

2 σχόλια:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.