# #

21 Ιουλ 2011

[Αποκλειστικό!]... μεγάλη συνωμοσία πίσω από το θέμα των TAXI...???


Οι οδηγοί TAXI προχωρούν σε μαζικές κινητοποιήσεις διαμαρτυρόμενοι για την απελευθέρωση της αγοράς και τα Μ.Μ.Ε φροντίζουν να μας ενημερώνουν για τα τεκταινόμενα προβάλοντας το ως πρώτο θέμα στην τηλεοπτική τους ατζέντα.
Ο Μήτρογλου στην Άρη


Τι συμβαίνει όμως πραγματικά; Μήπως πρόκειται για μία προσπάθεια αποπροσανατολισισμού του κόσμου από την πραγματική είδηση που δεν είναι άλλη από τον ερχομό του...
 Μέγιστου Έλληνα ποδοσφαιρικού Star Κώστα Μήτρογλου στον Άρη;
 Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεση του το EpicNews ο Κώστας Μήτρογλου υπέγραψε στις αρχές της εβδομάδας στην ομάδα του Άρη και το γεγονός αυτό γιορτάστηκε με πανηγυρικές εκδηλώσεις από χιλιάδες κιτρινόμαυρους οπαδούς που κατέκλυσαν την πρωτεύουσα κορνάρωντας με τα κίτρινα αυτοκίνητα τους ορμώμενοι από την μεγάλη μεταγραφική επιτυχία της ομάδας τους.

 Η συντονισμένη μαζική προσέλευση χιλιάδων οπαδών του Άρη από όλες τις πόλεις της Ελλάδας είχε ως αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση των μεγάλων ομάδων της πρωτεύουσας οι οποίες με μυστικές συναντήσεις και συνωμοσίες επέβαλαν στα Media τον αποκλεισμό της είδησης και την προβολή των πανηγυρικών εκδηλώσεων ως – άκουσον άκουσον – διαμαρτυρία των οδηγών TAXI για την απελευθέρωση των αδειών!

 Κύριοι των Media η μεγάλη συνομοσία πίσω από το θέμα των TAXI που σκοπό έχει να πλήξει το γόητρο της ιστορικής ομάδας του Άρη έχει πλέον ξεσκεπαστεί! Για μία ακόμη μία φορά το αληθινό σας πρόσωπο έγινε γνωστό στον κόσμο! Πλέον κανείς δεν μπορεί να πιστεύει σε όσα του πασάρετε με τις κατευθυνόμενες σας ειδήσεις…

EpicNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.