# #

23 Ιουλ 2011

Ομελέτα με ντομάτες "έφαγαν" τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην ΧαλκίδαImageΑυγά, νερά, ντομάτες και άλλα ζαρζαβατικά ήταν το βασικό "μενού" που επιφύλασσαν οι πολίτες της Χαλκίδας, (πολλοί ταξιτζήδες ανάμεσά τους) στα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ...που παραβρέθηκαν στη Χαλκίδα σήμερα το πρωί για Διάσκεψη. 


Αποτέλεσμα ήταν να καθυστερήσει μία ώρα η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Στερεάς Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ μέχρι να καθαριστούν από την "θερμή" υποδοχή οι σύνεδροι.
Από νωρίς το πρωί, οι...
επαγγελματίες οδηγοί ταξί έκλεισαν την είσοδο του Συνεδριακού Κέντρου που γίνεται η Συνδιάσκεψη και ζητούσαν για ακόμη μία φορά να εισακουστούν τα αιτήματά τους και να επανεξετασθεί το θέμα τους.


Γύρω στις 12.00 το μεσημέρι αντιπροσωπεία των οδηγών ταξί, συναντήθηκε με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Εύβοιας και την Τσόνογλου από τη Βοιωτία με σκοπό να βρεθεί μία λύση, αναμένοντας και το γενικό γραμματέα μεταφορών Χάρη Τσιόκα, ο οποίος όμως δεν εμφανίσθη και έτσι δεν υπήρξε καμία απάντηση.


Την ώρα που οι συμμετέχοντες στην συνδιάσκεψη έμπαιναν στην αίθουσα του συνεδριακού Κέντρου, έπεφταν βροχή πάνω τους μπουκάλια με νερό, αβγά και ντομάτες! 
Ενώ για περίπου 2 ώρες βρίσκονταν υπό καθεστώς ομηρίας από τους επαγγελματίες δεδομένου ότι δεν μπορούσαν να βγουν από το χώρο αφού έξω θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο.
 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.