# #

22 Ιουλ 2011

Το παιχνίδι είναι σικέ! Η Ελλάδα οδηγείται με πλήρη γνώση του Παπανδρέου και Βενιζέλου στο ικρίωμα για τον αποκεφαλισμό της δημόσιας περιουσίας της!


ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ, ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!
Είναι δυνατόν να υπάρχει ιδιώτης χρεωμένος μέχρι τα μπούνια που να υποθηκεύει το σπίτι του για να πάρει δάνειο, γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται ποτέ να το αποπληρώσει και να οδηγείται έτσι ενσυνείδητα  ... μαυρισμένος στον Τειρεσία; Όχι βεβαίως, διότι  καμία  Τράπεζα δεν πρόκειται να του δανείσει επειδή έχει αποδειχθεί αφερέγγυος και κακοπληρωτής! 

Καμμία Τράπεζα δεν δίνει σήμερα νέο δάνειο σε κακοπληρωτες!

Κι όμως, αυτούς τους απαράβατους κανόνες στις καθημερινές συναλλαγές μας, η ελληνική κυβέρνηση τους ...ξεπερνά, δανειζόμενη με την σπουδή μάλιστα των δανειστών της, με μόνο σίγουρο αποτέλεσμα να καταστραφεί η ίδια η Ελλάδα για να σωθούν οι δανειστές της.  
Από όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών κ. Β. Βενιζέλος, περί "επιλεκτικής χρεοκοπίας" αποκαλύπτονται τα όσα σχεδιάζονται στις κλειστές αίθουσες του Eurogroup για την Ελλάδα για το νέο δάνειο-μαμούθ που θα είναι ενυπόθηκο και η Ελλάδα θα «μαυριστεί» στον παγκόσμιο... Τειρεσία που τηρούν οι οίκοι αξιολόγησης, με τα ομόλογα της χώρας να περνούν, άγνωστο για πόσο χρόνο, σε αξιολόγηση «επιλεκτικής χρεοκοπίας».
Ο κ. Βενιζέλος ολοκλήρωσε  μια μεγάλη ...στροφή της κυβέρνησης στο θέμα της παροχής εγγυήσεων για το νέο δάνειο που θα πάρει η Ελλάδα, το οποίο πιθανότατα, όπως είπε, θα ληφθεί αυτή την φορά από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Οικονομικής Σταθερότητας και δεν θα είναι διακρατικό, όπως το δάνειο των 110 δισ. ευρώ.
Ενώ μέχρι πριν από λίγο καιρό, ο πρωθυπουργός απέρριπτε το ενδεχόμενο να προσφέρει εγγυήσεις η Ελλάδα για νέα δάνεια από τις κυβερνήσεις της ευρωζώνης, ενώ μιλώντας στις 19 Ιουνίου στη Βουλή, ενόψει της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, δήλωνε ότι «δεν μπορούμε να δεχτούμε όρους υποτιμητικούς για τη χώρα μας, αλλιώς μπορεί να φτάσουμε σε αδιέξοδο, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για τη χώρα μας», σήμερα η κυβέρνηση υποθηκεύει τη δημόσια περιουσία ως εγγύηση για το νέο δάνειο!!!
Το παιχνίδι είναι σικέ! Η Ελλάδα οδηγείται με πλήρη γνώση του Παπανδρέου και Βενιζέλου στο ικρίωμα για τον αποκεφαλισμό της δημόσιας περιουσίας της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.